Ostanimo u kontaktu
Neretvanski Oglasnik 1200x200px

PRIMORAC PREPLIVAO NERETVU

Neretva doživjela težak poraz na domaćem terenu

Objavljeno prije

Nogometaši Neretve doživjeli su posve zaslužen poraz od momčadi Primorca iz Biograda na svom terenu, 1:3 (0:0).

Tijekom utakmice gosti su imali terensku nadmoć, više su trčali i stvarali više prilika od kojih su samo tri iskoristili.

Neretva nije igrala dobro, prave prigode mogu se izbrojati na prste jedne ruke, a obrana je kod 1:1 dvaput grdno pogriješila pokazujući odsutnost potrebite pažnje i zajedništva u sprječavanju napada igrača Primorca.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nakon početnog desetminutnog ispitivanja snaga u 10.minuti bilježimo dva dobra udarca igrača Primorca, ali i dvije odlične intervencije vratara Neretva, Brkića.

Priliku za goste propustio je Jurić u 17. minuti čiji je snažan udarac završio pokraj vrata Neretve, okušao se snažnim udarcem Kušeta u 25. minuti, ali je Brkić sjajno obranio. Isto je napravio u 38. minuti kada je zaustavio udarac Smokrovića.

Prvi je dio završio bez pogodaka, da bi u nastavku Primorac nastavio sa svojim načinom igranja, odnosno dominacijom.

Doduše, udarac napadača Neretve Lokina u 48. minuti zaustavio je vratar Primorca.

Zatim bilježimo promašaj napadača gostiju Maglice u 50. minuti, ali minutu kasnije (51), i vodstvo gostiju. S desne strane Primorčeva napada Smokrović je snažnim udarcem s desne strane iskosa pogodio Brkićevu mrežu za 0:1 !

U 56. minuti vidjeli smo odličnu reakciju Marića koji je iz poluokreta poravnao na 1:1.

Očekivala se pojačana napadačka aktivnost Neretve, ali do toga nije došlo. Već u 60. minuti Smokrović postiže svoj drugi gol snžanim volej-udarcem nakon opće neodlučnosti Neretvine obrane.

Bilo je to 1:2, a onda u 65. minuti Kušeta opet koristi  propuh u obrani Neretve i poentira za 1:3. Bio je to i konačan rezultat utakmice, ali i kraj nadanja da bi Neretva mogla makar do jednog boda.

Do kada će Neretva imati na saldu 5 bodova, iako je prošlo devet kola , ovisi o potezima uprave, struke i igrača odnosno o njihovim zajedničkim naporima.

PODJELA BODOVA U ROVINJU

Metković Mehanici samo jedan bod u Rovinju

Objavljeno prije

Autor

Arhivska fotografija

Metković Mehanika u Rovinju nije uspjela stići do pobjede i dva boda, već je osvojila samo jedan igrajući s momčadi Rovinja neodlučeno, 31:31 (15:15).

Prema svemu sudeći, prvo dio susreta gotovo u potpunosti je što se kretanja rezultata tiče pripao gostima, a drugi dio igračima domaćeg sastava.

Metkovci su od početka imali rezultatsku prednost , 1:3, 2:4, 3:5, 4:5, 6:7, a u 10.minuti uslijedilo je poravnanje, 10:10.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Metković je do 20.minute imao prednost od jednog gola, domaći prelaze u vodstvo u 21. minuti (11:10), slijedila su nova poravnanja gostiju i njihova prednost u 28.miønuti od 13:14.

Domaći su poravnali, zatim poveli s jednim golom razlike da bi Marić sa 7 metara pogodio za 15:15 na odmoru.

U nastavku Rovinjani imaju od jednog do tri gola prednosti, Metković se u 39.približio na 21:20, domaći opet bježe na jedan ili dva gola razlike, ali je u 54.minuti rezultat bio 28:28. Angažiranom igrom gosti u 58. minuti dolaze do dva gola viška (29:31), ali Bašić prvo pogađa za 30:31, a devet sekundi prije kraja i za konačnih 31:31.

Treba reći da nakon toga Marić nije iskoristio „sedmerac“, a da jest, tada mi Metkovci otišli kući pjevajući. Međutim, ni bod nije loš, kad već nisu osvojena dva.

Marić s 8, Batinović sa 7 i Arapović sa pet golova bili su ponajbolji strijelci Metkovića, a Đukanović (9) i Pavlov sa 8 golova u redovima Rovinja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija S21 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije