Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

U METKOVIĆU ODRŽANA ZAVRŠNICA LIGE POČETNICA DALMACIJE

Neopisiva radost mlađih uzrasta igrati uz bok sa malo starijima od sebe

Objavljeno prije

Ženski nogometni klub Neretva u nedjelju je bio domaćin završnice Lige početnica Dalmacije, na kojoj je nastupilo 200 djevojčica iz 14 ekipa diljem Dalmacije. Natjecanje je bilo organizirano na dva igrališta, glavnom i pomoćnom koji su bili raspodijeljeni na četiri terena.

Ovo je veliko priznanje koje je HNS i povjerenik lige Dino Knezović dao ŽNK Neretva kao nagradu za sav trudni rad sa mlađim kategorijama.

Predsjednik ŽNK Neretva Stanko Vidović:

– Iznad svega lijep događaj za najmlađe generacije Metkovića. Ponosni što smo imali priliku po drugi put organizirati ovakav događaj. Završnica je trebala biti na Poljudu, ali kako je to otpalo zamoljeni smo da mi to organiziramo. Ipak na raspolaganju imamo glavni teren, pomoćni teren i svu potrebnu logistiku, gdje smo se dokazali u prvoj organizaciji prije mjesec i pol dana. Povrh svega, jedina smo ekipa koja ima dvije ekipe na terenu i sve curice su 2010. godište i mlađe, – kazao je Vidović te zahvalio Gradu Metkoviću i HNS-u bez kojih to ne bi bilo moguće. Vidović je zahvalio i svim ekipama na odličnoj atmosferi te za jesen najavio povratak Lige početnica Dalmacije u Metković.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

ŽNK Neretva je nastupila sa dvije ekipe ŽNK Neretva 1 i ŽNK Neretva 2.

Utakmice su sudile Sara Musulin, Emili Sušić, Gabrijela Martinović, Petra Vladimir i Ante Majčica.

ŠKOLA BICIKLIZMA ZA DJECU I ODRASLE

Biciklistički Klub Metković počinje s upisom novih članova

Objavljeno prije

Biciklistički Klub Metković započinje s upisom novih članova te poziva sve sve zaljubljenike vožnje biciklom i boravka u prirodi da im se pridruže.

– Ove godine pod nazivom ‘Škola biciklizma‘ pozivamo sve ljubitelje vožnje biciklom i boravka u prirodi da nam se pridruže. Pripremili smo za svakoga po nešto, od rekreativnih vožnji, druženja, izleta do treninga i odlazaka na natjecanja.

Kao i dosadašnjih godina posebni naglasak stavljamo na  djecu  i njihov razvoj, tako da smo u suradnji s drugim Klubovima i iskusnim trenerima pripremili razne motoričke i razvojne treninge, biciklističke treninge, interaktivne radionice. Uz igru i zabavu im želimo približiti biciklizam kao sport, te zdrav način življenja i odrastanja. Dobna granica za upis djece je 2018.g. i stariji
Naravno nismo zaboravili ni one starije koje očekuje puno druženja, zanimljivih rekreativnih i natjecateljskih događaja. Jednostavno ako volite uživati u prirodi na dva kotača Biciklistički Klub Metković je idealan za vas.

Kao član Biciklistički Klub Metković očekuje vas dosta povlastica. Besplatni servisi vaših bicikla, popusti kod kupnje bicikla, opreme i dijelova su samo od nekih.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ako želite biti dio naše male obitelji slobodno nas za više informacija kontaktirajte putem naše FB stranice ili na  mob. 099 825 6646

Možda jesmo mali Klub, ali želimo raditi velike stvari. Krenite s nama u avanturu na 2 kotača, – pozivaju iz BK Metković.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije