Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

UDRUGA NERETVA RUN IZNJEDRILA ODLIČNE TRKAČE 

Naš trkač Ivan Zec osvrnuo se na uspjehe u 2015. godini

Objavljeno prije

I. Metkovska skalinada, Ivan Zec

Trčanje kao individualni sport s puno odricanja lagano je zauzelo respektabilnu zainteresiranost metkovske javnosti. Jedan od značajnih aktera ove sportske priče je i naš sugrađanin Ivan Zec. Kako Ivan vidi vlastiti napredak kroz 2015. prenosimo u cijelosti:

– Protrčana 2015. godina, ne u tako gustom rasporedu i putujući svaki tjedan kao moj kolega, ali birajući važnije utrke sakupio sam 7. utrka (ne računajući utrke liga ( Mtk, DU Run ) ) te od toga ostvario 3 pobjede, 4. druga mjesta dok sam jednom bio trećeplasirani. Zbog jačine konkurencije, broja natjecatelja te domaćeg terena kao svoju najveću i najdražu pobjedu (jer su mi stepenice najdraža disciplina) izdvojio bi Metkovsku skalinadu. Međutim, jako važnim uspjesima pridodajem 3. mjesto na Svjetskom kupu trčanja stepenicama u Avazovoj zgradi u Sarajevu te 2. mjesto na utrci od 5 km na prvenstvu Balkana u Podgorici. Nažalost, zbog poslovnih obaveza i odlaska u inozemstvo nisam mogao sudjelovati na utrci koju sam čekao mjesecima, Zagrepčanka 512 , gdje sam uvjeren da bi ostvario zapamćen rezultat te sam izostao i sa humanitarne utrke koju je organizirala udruga Neretva Run, čiji sam ujedno i predstavnik. Ta dva događaja čine moju godinu malo siromašnijom no, gledajući uspjehe iz nje, zaista nije vrijedno tugovati. Za sljedeću godinu nemam što najaviti jer ne znam dali ću biti spriječen trčati zbog posla u inozemstvu no svejedno se potajno nadam da ću naći vremena za nastup na našoj drugoj Skalinadi te obraniti naslov i potvrditi status ”kralja stepenica”.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Hvala svima koji su bili dio ove godine te vam obećavam jednako dobre rezultate, čim budem u mogućnosti da trčim. Sa poštovanjem, Ivan Zec.

I. Metkovska skalinada

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije