Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

EUROPSKO PRVENSTVO U RUKOMETU

Nakon poraza Hrvatske od Danske, bivši reprezentativci iznijeli svoje mišljenje

Objavljeno prije

Hrvatska je na EP izgubila od Crne Gore, a potom od Danske (27:25) ,inače aktualnog svjetskog prvaka. U susretu s Crnom Gorom navijači Hrvatske nisu vidjeli punu energiju i nastojanja naših igrača, a i oni sami su to priznali.

I doista, bila je to neka druga hrvatska reprezentacija s obzirom na česte izjave o domoljublju i drugim atributima iz naših redova.

Sveznalica 7400xXpx

Čekao se dvoboj s Dancima , izbornik Horvat bio je u problemima s obzirom na sastav u odnosu na korona virus . Junački smo ušli u okršaj s Dancima koji su kontrolirali cijeli susret i vodili tri ili više pogodaka razlike.

Nakon susreta i gubitka svih izgleda za prolaz u polufinale EP, izbornik Horvat zahvalio je svojim (našim) igračima na zalaganju, te je izjavio sljedeće :“začepili smo usta onima koji su rekli da igrači nisu dovoljno borili“.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Na to su reagirali brojni bivši hrvatski reprezentativci , među njima i Božidar Jović.

-Komentari ne dolaze od neke kumice na placu , već od ljudi koji znaju rukomet. Mi smo osvojili pregršt medalja ,znamo kako je biti prvi u svijetu i 16. u Europi. Govor tijela i spremnost na utakmici protiv Crne Gore bili su ispod nule, a pitam se zašto nisu pozvani Šego i Karačić. Nema smisla podjela na mlade i stare-rekao je Jović i dodao kako nema ništa protiv izbornika Horvata koji uživa njegovu potporu.

Petar Metličić slavni hrvatski reprezentativac kritizirao je pristup naših igrača u susretu s Crnom Gorom, ali i izjave izbornika Horvata .

-Izbornici se moraju baviti svojim momčadima a manje onim što netko govori . Kad imaš zapovjednu odgovornost onda odgovaraš za nešto i s tim se trebaš nositi . Ako ne možeš biti tu , onda se makneš-rekao je Metličić.

Ni Mirza Džomba nije zadovoljan :

-Je, dojam protiv Danske je bio dobar, dobro je da imamo mlade igrače, ali Danska je igrala s pola snage. Pomlađivanje naše ekipe ne smije se događati stihijski , a ne smije se žrtvovati ni rezultat-.

Hrvatska će odraditi utakmice do kraja i važno je kako će se sve završiti.

Iz Metkovića na EP u Mađarskoj u reprezentaciji sudjeluju Mate Šunjić, Zvonimir Srna, Marin Jelinić i Ivan Čupić koji je i kapetan momčadi. Metkovski rasadnik reprezentativaca još nije presušio.

 

GOŠK DOGOVORIO SURADNJU SA DINAMOM

Lujo Ilić i Damir Obad u Zagrebu: GOŠK Gabela sprema velike stvari

Objavljeno prije

Na sastanku koji je u utorak održan u Zagrebu potvrđena je suradnja NK GOŠK Gabela i GNK Dinamo Zagreb.

Kako su za Čapljinski portal rekli iz kluba, GOŠK sprema velike stvari.

Sveznalica 7400xXpx

Ispred NK GOŠK Gabela na sastanku u Zagrebu boravili su predsjednik Lujo Ilić i sportski direktor Damir Obad.

– Razgovaralo se o mnogima temama, prije svega organizaciji kluba, u čemu Dinamo svakako može biti primjer mnogima, – navode iz GOŠK-a.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ispred GNK Dinamo na sastanku je bila predsjednica Vlatka Peras.

– Govorilo se i o poslovnoj suradnji dva kluba na većem nivou te je na kraju iskazano zadovoljstvo kako je protekao današnji razgovor uz mnogo zanimljivih tema, – zaključili su iz Gabele.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije