Ostanimo u kontaktu

ZNANJE, KVALITET I ISKUSTVO SU NA STRANI NERETVE

Nakon niza od četiri neugodna poraza ŽNK Neretva očekuje pobjedu

Objavljeno prije

U osmom kolu prvenstva Prve hrvatske nogometne lige za žene Neretva na svom terenu u nedjelju s početkom u 13 sati i 30 minuta dočekuje posljednjeplasiranu ekipu Katarine Zrinski koju je Neretva na njezinom terenu početkom prvenstva pobijedila s 4:0.

Metkovke su nanizale zaredom neugodna četiri poraza, od kojih su se dva svakako mogla i očekivati, protiv Splita i Osijeka. Nakon izgubljene utakmice u Lepoglavi (5:2), prošle nedjelje na svom su terenu izgubile od takmaca za treće mjesto, ekipe Dinama iz Zagreba s 4:0.

Ipak, stručni stožer i igračice u sljedeća dva kola očekuju dvije sigurne pobjede na svom terenu. Prvi je takmac Katarina Zrinski na osmom mjestu sa samo četiri boda.

Znanje, kvalitet i iskustvo su na strani Neretve pa jedino loše vrijeme može donijeti odgovarajuće neugodnosti za igračice trenera Markote.

Sigurno će Sušak, Herceg, Terzić, Mijoč i sve koje budu igrale dati sve od sebe za pobjedu koju tako dugo čekaju.

Tri boda svakako bi dobro došla u trci za treće (ili četvrto mjesto) jer prva četiri kluba igraju ligu za prvaka, a ostali ligu za ostanak.

Kako Neretva ima svoje standardne navijače, ne sumnjamo da će ih u nedjelju u gledalištu biti i znatno više.

KARATE KLUB KNEZ DOMAGOJ

Održano polaganje za učenička kyu zvanja

Objavljeno prije

Večeras je u prostorijama karate kluba Knez Domagoj održano polaganje za učenička kyu zvanja.

Ispitu je pristupilo 14 članova karate kluba koji su svi pokazali zavidno znanje i da su savladali vještinu za tražena zvanja.

Čestitamo svima!

Izvor i foto: facebook / Karate klub Knez Domagoj

Nastavi čitati
BP OKTAN 300×250

Najčitanije