Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300

PAKET24 PREMIJER LIGA

Nakon neugodnog gostovanja u Našicama, rukometaši u nedjelju dočekuju Zamet

Objavljeno prije

Vodstvo Rukometnog kluba Metković Mehanika obratilo se javnosti povodom početka prvenstva u Paket24 Premijer ligi. Najavili su predstojeću domaću utakmicu sa RK Zamet, te se osvrnuli na poraz iz prvog kola u Našicama (43:20), kod pokazalo se prejakoga RK Nexe.

Predsjednik kluba Nikola Veraja govorio je o stanju u klubu te općenito o rukometu u Metkoviću. Trener Mario Bjeliš osvrnuo se na poraz iz prvog kola te analizirao predstojećeg protivnika RK Zamet, tema na koju su govorili i igrači Hrvoje Batinović i kapetan Antonio Cvitanović.

Konferenciju je vodila glasnogovornica kluba Marija Bošnjak. Donosimo video prilog.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Koliko god bio neugodan, poraz od Nexea došao je u pravom trenutku. Na početku prvenstva, bez pretjeranog bodovnog značaja, a s velikim benefitom za ‘mladu’ premijerligašku ekipu. Vjerujemo da je trener Bjeliš uvidio sve nedostatke te da će momčad protiv Zameta biti na visokom nivou.

RK Metković Mehanika – RK Zamet
Sportska dvorana Metković, nedjelja, 18. rujna u 19:00 sati.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Dođimo u velikom broju i pokažimo kako Metković bodri svoje rukometaše.

NERETVANSKA LAĐA PONOVNO NA VOGALONGI

UL sveti Ilija Metković i ove godine sudjeluje na regati tradicijskih plovila u Veneciji

Objavljeno prije

Udruga lađara sveti Ilija Metković i ove godine sudjeluje na Vogalongi od 17. do 19. svibnja 2024. te tako četvrti put predstavlja neretvansku lađu na najpoznatijoj regati tradicijskih plovila u Veneciji.

– Ove je godine ULSIM u suradnji s Framom Metković, Goranom Matićem i Marijom Tomić Veraja odlučila uz promociju neretvanske lađe promovirati i kulturu kazališta zahvaljujući našim gimnazijalcima i framašima koji će u Veneciji na Campu San Polo izvesti svoju predstavu Pravilnik za brak čija je premijera bila u Metkoviću u prosincu 2023. godine. Ovom suradnjom nastojimo potaknuti očuvanje neretvanske baštine, lađe, i promovirati rad naših mladih framaša, učenika Gimnazije Metković, koji su svojim trudom i dobrovoljnim radom pridonijeli promociji kazališnog života našeg Grada.

Zahvaljujemo našim sponzorima te Ministarstvu vanjskih poslova i Hrvatskoj turističkoj zajednici koja je prepoznala naš rad i svojim donacijama omogućila nam odlazak u Veneciju, – rekao je predsjednik ULSIM, Dalibor Obradović.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Šambrole
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije