Ostanimo u kontaktu
LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

FOTO-GALERIJA

Nagrade i priznanja prvog Nextgen Neretva Cup-a U14

Objavljeno prije

Po završetku Nextgen Neretva Cup U14 uručene su nagrade ekipama i najboljim pojedincima.

Trofej za prvo mjesto ekipi NK Neretva uručio je osobno gradonačelnik Grada Metkovića Dalibor Milan.

Trofej za drugo mjesto, kapetanu ekipe NK Jadran LP, uručio je kapetan prvog tima Neretve Eduard Raguž.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Trofej za treće mjesto, kapetanu ekipe HNK Neum, uručio je Jure Obšivač, proslavljeni nogometaš i dijete NK Neretva.

Najboljeg pojedinca, najboljeg strijelca i najboljeg vratara NK Neretva nagradila je poklon bonovima od 100,00€.

Sveznalica 7400xXpx

Nagradu za najboljeg nogometaša turnira osvojio je naš Noa Tadić a nagradu je uručio nogometaš GNK Dinamo i dijete Neretve Boško Šutalo.

Nagradu za najboljeg strijelca (7 golova) osvojio je naš Duje Družijanić a nagradu je uručio najbolji strijelac Neretve svih vremena Suad Šoše.

Nagradu za najboljeg vratara turnira osvojio je Josip Lovrić (HNK Neum) a nagradu je uručio bivši vratar Neretve Renato Srna.

Personalizirani plavo-bijeli dres Bošku Šutalu poklonio je u ime kluba i Grada Metkovića predsjednik Zajednice Sportova Grada Metkovića Ante Zovko.

– Zahvaljujemo se svim sponzorima i partnerima bez kojih organizacija turnira ne bi bila moguća. Posebne zahvale upućujemo Hrvatskoj Pošti koja je generalni sponzor ovog međunarodnog turnira. Zahvaljujemo se i Water Leda koja je pomogla u osvježenju i hidraciji nogometaša svih ekipa, – zahvalili su iz NK Neretva.

ŽUPANIJSKI DERBI U BOĆARSKOM DOMU METKOVIĆ

Boćari Metkovića danas dočekuju dubrovački BK Hajduk Rašica

Boćari pozivaju vjernu publiku na županijski derbi, praktički ova pobjeda bi im osigurala ostanak u superligaškom društvu

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

U Boćarskom domu Metković danas je na rasporedu županijski derbi, u sklopu 5. kola boćari BK Metković dočekuju povratnike u Super ligu Hrvatske, dubrovački BK Hajduk Rašica.

U prva četiri kola BK Metković je ostvario dvije pobjede i dva poraza te se sa 6 bodova nalazi na petom mjestu prvenstvene ljestvice, s lošijom razlikom poena ali isto bodova kao četvrta Pula i treći Biston. Do sada su pobijedili Zrinjevac u Zagrebu i Svetog Jakova u Metkoviću, a doživjeli poraze u prvom kolu doma od Bistona te posljednjem na gostovanju kod Istre Poreč.

BK Hajduk Rašica je povratnik u Super ligu Hrvatske i prvenstvenu sezonu nije dobro otvorio. U prva tri kola nanizali su poraze, doma od Svetog Jakova i Pule te u gostima od Istre Poreč. U posljednjem kolu doma su pobijedili Vargon te sa 3 boda zauzimaju sedmo mjesto na ljestvici.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

Iako znamo da u sportu to nikada ne izgleda tako jednostavno, ali pobjeda u ovom susretu Metkovcima bi praktički osigurala ostanak u superligaškom društvu. Stoga ovom prilikom naši boćari pozivaju vjernu publiku da ih dođe podržati u što većem broju.

Susret počinje danas, 2. prosinca u 15 sati.

Sveznalica 7400xXpx

Pogled na prvenstvenu ljestvicu

Super liga Hrvatske

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije