Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

XC ZIMSKA LIGA DALMACIJE

Metkovski biciklisti na rekreativnoj utrci ‘Uspon na Prominu’

Objavljeno prije

BK Metković

Prošle nedjelje je u organizaciji BBK Orlov krug održana rekreativna MTB utrka ‘Uspon na Prominu’ koja se bodovala za 2. kolo XC zimske lige Dalmacije. Sunčano vrijeme privuklo je 163 biciklista na start 12 kilometara dugog uspona s ciljem na 1150 metara nadmorske visine. Svi natjecatelji koji su uspjeli savladati ovaj zahtjevan uspon uživali su u prekrasnom pogledu na Miljevački plato, te na Krku i Čikolu.

Stazu je najbrže odvezao član BK Livno Antonio Barač u vremenu 44:42:882. Od metkovskih biciklista najbliže medalji je bio Luka Volarević-Luše koji je zauzeo nezahvalno četvrto mjesto u kategoriji 50+, najbrži je bio Dalibor Talajić koji je u ukupnom poretku utrku završio na desetom mjestu, a u kategoriji 30-40 zauzeo peto mjesto. Alen Liković je ponovio rezultat iz Stankovaca i zauzeo deseto mjesto u kategoriji U-20, dok je Matija Ereš morao odustati radi tehničkih problema.

Slijedeće kolo vozi se za dva tjedna u organizaciji BK Faust Vrančić iz Šibenika.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Galeriju slika pogledajte na stranicama BK Metković.

OBNOVA PARKETA I UGRADNJA OBLOGE

Završeni radovi na obnovi Gradske sportske dvorane

Završeni radovi na projektu obnove parketa te ugradnje obloge u Gradskoj sportskoj dvorani u Metkoviću

Objavljeno prije

Jučer je održana primopredaja radova projekta obnove parketa te ugradnje obloge u Gradskoj sportskoj dvorani u Metkoviću, sufinanciranoga od strane Ministarstva turizma i sporta RH. Primopredaji su nazočili načelnik Sektora za razvoj i natjecateljski sport u Ministarstvu turizma i sporta Darko Vučić, predstavnici izvođača i nadzora radova te Grada Metkovića.

Ukupan iznos investicije je 64.319,99 eura s PDV-om (484.618,98 kn), a od strane Ministarstva turizma i sporta RH Gradu Metkoviću odobreno je 41.197,16 eura (310.400,00 kn). Ostatak sredstava za realizaciju ovoga projekta Grad je osigurao iz vlastitoga Proračuna.

U sklopu radova obavljeno je temeljito brušenje parketa u tri faze, izvlačenje linija sportskih terena za rukomet, košarku i odbojku, nanošenje odgovarajućih slojeva laka te ugradnja antibakterijske i vatrootporne sigurnosne gumene obloge na zidove kojom se sprječava mogućnost ozljeda svih korisnika Gradske sportske dvorane.

– Riječ je o još jednom projektu ulaganja u sportsku infrastrukturu kojim želimo osigurati kvalitetnije uvjete za sportaše te potaknuti što veći broj djece i mladih na bavljenje sportom! – istaknuo je gradonačelnik Dalibor Milan.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije