Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300
ICE PRO 1200
POLIKLINIKA MEDICOR MM 1200×400

BIKE VIKEND

Metković nastavlja tradiciju, za vikend ‘Neretvanski đir’

Objavljeno prije

Nastavlja se tradicija organizacije bike weekenda imena „Neretvanski đir“. Ovaj jedinstveni događaj na području južne Dalmacije u organizaciji BK Metković, promovira biciklizam i biciklistički sport u dolini Neretve, a isto tako biciklističkom svijetu pokazuje sve prirodne ljepote i blagodati grada Metkovića i cijele doline Neretve.

Neretvanski đir sastoji se od dvije biciklističke utrke koje će upotpuniti prigodni programom za sve natjecatelje i njihovu pratnju.

Subota, 24. rujna 2022. je rezervirana za MTB utrku u disciplini eliminator XCE Metković 2022. koja je ujedno i nacionalno prvenstvo Hrvatske u toj disciplini. Ovu godinu natjecatelji će svoju spretnost pokazati na 1000 metara dugoj stazi koja će biti smještena na brdu Predolac. Staza je kombinacija šumskog puta i širokog makadama sa prirodnim preprekama.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

U nedjelju, 25. rujna 2022. će se također na brdu Predolac održati i istoimena međunarodna utrka UCI class 1 XCO Predolac koja se od ove godine boduje za hrvatski kup i za premijer ligu BiH. Domaćini su pripremili 4000 metara dinamične i zahtjevne staze na kojoj će svoje sposobnosti pokazati natjecatelji iz Hrvatske, BiH, Italije, Francuske, Češke, Poljske, Crne Gore, Slovenije.

Događaj nije samo sportskog karaktera. Natjecateljima i njihovoj pratnji bit će prezentirana i turistička ponuda grada Metkovića i doline Neretve kako ovaj događaj ne bi ostao samo na sportskom djelu. IZ BK Metkovića poručuju da žele svim gostima osim natjecateljske omogućiti i laganu opuštenu prijateljsku atmosferu.

RENT-A-CAR M 740

BK Metković poziva sve građane da svojim dolaskom podrže ovo natjecanje i uživaju gledajući zavidne vještine brdskih biciklista koje će nam isti prezentirati savladavajući stazu.

ČETVRTI PUT ZAREDOM PRVAKINJA HRVATSKE

Župan Dobroslavić primio košarkašice ŽKK Ragusa

Objavljeno prije

Župan Nikola Dobroslavić i pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i sport Jelena Dadić Račić u srijedu su primili aktualne prvakinje Hrvatske – košarkašice ŽKK Ragusa, kao i predstavnike stručnog stožera i Uprave kluba.

Župan Dobroslavić čestitao je uspješnim košarkašicama na obrani naslova prvakinja.

– Četiri puta zaredom biti na samom vrhu u Hrvatskoj zaista je za svaku pohvalu. Svjesni smo da to iziskuje i puno odricanja, truda i zalaganja i ja vam na tome čestitam, – poručio je župan te čestitke uputio i trenericama, kao i Upravi kluba na kontinuiranoj podršci.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Podsjetimo, Ženski košarkaški klub Ragusa u sezoni za nama obranio je četvrti put zaredom titulu prvakinja Hrvatske. Šesti je ovo trofej za uspješne dubrovačke košarkašice u posljednje četiri godine.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije