Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

NAJUSPJEŠNIJI 'AFTER' METKOVSKOG RUKOMETA

Metković-Mehanika zahvaljuje svima na podršci i poziva na kvalifikacijske utakmice

Gledajući unatrag posljednjih nekoliko godina ovo je najuspješnija sezona metkovskog rukometa

Objavljeno prije

Budući se bliže kvalifikacijske utakmice za ulazak u Premijer ligu, iz Metković-Mehanike se osvrću na projekt “Rukomet se vraća kući”, zahvaljuju svima na podršci te pozivaju na tribine u predstojećim utakmicama.

Proteklih godinu dana postalo je evidentno da se u metkovskom rukometu nešto događa. Predviđanja su bila razna, ali plan uprave, stručnog stožera i igrača jasan. Godinu dana nakon, svi planovi su postali stvarnost. Prvi tim je na pragu vraćanja u elitu hrvatskog rukometa, mnogi bi rekli da je na pragu mjesta gdje i pripada. Sreća nije imala nikakve veze sa takvim rezultatima, čak i par nesretnih okolnosti pokušalo je uzdrmati redove. Međutim, rad, ustrajnost i želja bili su veći. Gledajući unatrag posljednjih nekoliko godina ovo je najuspješnija sezona metkovskog rukometa.

Osim rezultata prvog tima tu je i ono po čemu je Metković uvijek bio prvi, a to je naravno “proizvodnja” rukometnih talenata. Omladinski pogon rukometne škole bio je na brojnim državnim i međunarodnim turnirima, zabilježio izvrsne rezultate, ali još važnije prikupili su iskustva i znanja koja će ponijeti zauvijek sa sobom kao mlade nade nove rukometne povijesti. Završnica državnog prvenstva za mladiće U17 i mladiće U13 je samo nagrada i dokaz kako se predani rad i ljubav prema sportu uvijek isplate. Rezultati tada postanu nebitni jer uče vrijednosti koje će ih dovesti do cilja.

Pri učenju zasigurno im pomažu prvotimci koji su nadomak ulaska u Premijer ligu. Važno je istaknuti kako je naziv projekta RUKOMET SE VRAĆA KUĆI bio simboličan pokretač onoga svega sto se u Gradsku sportsku dvoranu i na ulice grada vratilo. Užurbani dječji koraci prema dvoranama, subotnja okupljališta na domaćim utakmicama, rasprave po metkovskim ulicama. Sve je to bio šušur koji se trebao i morao vratiti. Sad kad je tu igračima prepuštamo da igraju, a svima nama da uživamo jer RUKOMET SE VRATIO KUĆI.

Vratio se kao zahvala svima koji su ga nekada davno u prošlom stoljeću ovdje gradili, svima koji su po Europi i svijetu časno nosili ime grada i kluba odakle dolaze. Svima koji su naš ponos i sada kako u igračkom tako i u trenerskom i u izborničkom smislu. Svim ljudima koji su živjeli rukomet, živjeli borbeni i surovi sport kroz čistu ljubav. Svima koji djecu i danas spremaju za turnire i dovode ih na treninge. Zahvala i vama koji pratite iz inozemstva svoj klub u ponovnom uzletu jer Metković je bio i bit će grad RUKOMETA. Koliko god teško bilo i koliko će god teško biti. Zato, dođite i pišite novu povijest zajedno s nama. (Rukometni klub Metković Mehanika)

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px

ŠKU KRVAVAC

4. Memorijalni pikado turnir u čast pokojnog predsjednika PK Krvavac, Marija Gnječa

Objavljeno prije

Športska kulturna udruga Krvavac organizira 4. Memorijalni pikado turnir u čast svoga pokojnoga prijatelja i predsjednika Pikado kluba Krvavac, Marija Gnječa.

Turnir će se održati u Domu kulture Krvavac, u subotu, 17. lipnja s početkom u 18:00.

Sve informacije i prijave možete ostvariti na brojeve telefona 099 2009 868 – Brane Rakić i 098 854 946 – Mario Vučković.

Pokrovitelj turnira je Općina Kula Norinska i Pikado savez DNŽ.

ULTIMATE SPORTS GYM PLOČE – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači -kutija 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije