Ostanimo u kontaktu

METKOVSKI SPORT ISPISUJE NOVE POVIJESNE STRANICE

Metkovac Mihovil Žderić viceprvak svijeta u kickboxingu

Objavljeno prije

Mihovil Žderić

Metkovski borac Mihovil Žderić (‘Pit Bull’ Split) postao je viceprvak svijeta u kickboxingu, disciplini low kick.

Kako smo i najavljivali, u proteklom tjednu se u irskom Dublinu održavalo Svjetsko prvenstvo u kickboksingu gdje je u disciplini low kick nastupio naš mladi i perspektivni borac Mihovil Žderić. U teškoj kategoriji Mihovil je došao do samog finala gdje mu je protivnik bio bh borac Mirza Pramenković. U skroz izjednačenoj borbi protivnika su odlučile nijanse i sudački kriteriji u izmjenama koji su nažalost ovog puta otišli na stranu protivnika. Iako ga je bod-dva dijelio od zlata, to ne umanjuje činjenicu da je Mihovil svoj prvi izlet na svjetsko prvenstvo okrunio srebrom i titulom svjetskog viceprvaka u kickboxingu.

Također, ovim srebrom na Svjetskom prvenstvu Mihovil je ispisao nove stranice u povijesti metkovskog sporta. Koliko je nama poznato, na svjetskim prvenstvima u borilačkim sportovima, ovo je do sada najveći uspjeh jednog metkovskog borca, na što smo iznimno ponosni te ovim putem Mihovilu od srca čestitamo.

BORILAČKI SPORTOVI

Članovi Kluba Sparta otputovali za Zagreb na Prvenstvo Hrvatske u kickboxu

Objavljeno prije

Klub Sparta

Članovi Kluba Sparta danas su otputovali za Zagreb gdje će se sutra na Prvenstvu Hrvatske u kickboxu, koje se igra u spomen na Davora Jovića, boriti sa svoja četiri člana. Predvođeni trenerom i borcom, Antom Šiljegom na turniru će nastupiti Jure ŠimovićFilip Dominiković i Laura Čiček.

Želimo im puno uspjeha u borbama i da se u Metković vrate bez ozljeda.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije