Ostanimo u kontaktu

ŠC ORAŠINA

Memorijalni malonogometni turnir ‘Eugen Erjauc’ ušao u poluzavršnicu

Objavljeno prije

Nakon svečanog otvaranja i odigranih utakmica na Memorijalnom malonogometnom turniru ‘Eugen Erjauc’, u četvrt-završnici postignuti su sljedeći rezultati:

  • Samo pucaj – MNK Crni Put 2:5
  • Ispod Strehe – CB Magic 3:0
  • MNK Killersi Iskopi Boras – Rubin Kazan 0:2
  • UL Jerkovac – Ćakula 2:3.

U poluzavršnici, 17.srpnja, sastaju se: MNK Crni Put – Ispod Strehe, i Ćakula – Rubin Kazan, s početkom u 20, odnosno u 21 sat.

U četvrtak, 16.srpnja u dijelu turnira za žene u 20 sati sastaju se Spice Girls-ŽNK Neretva (kadetkinje), u 20.45 sati Mirlović Zagora – ŽNK Vrčevo. Potom su na rasporedu utakmice za treće mjesto i finalni okršaj s početkom u 22 sata i 15 minuta.

KONFERENCIJA ZA NOVINARE

Ovogodišnji Maraton lađa bez gledatelja

Objavljeno prije

Foto/Video: Dalibor Čutura / Metković NEWS

Vodstvo Udruge lađara Neretve na čelu s gosp. Lukom Oršulićem danas je održalo konferenciju za medije na kojoj je prisutne izvjestilo o načinu održavanja ovogodišnjeg Maratona lađa, koji će se održati u subotu 8. kolovoza 2020.

Kao i brzinske utrke u Opuzenu, Maraton lađa će se održati uz sve epidemiološke mjere i bez gledatelja. Zasigurno novost ovogodišnjeg Maratona je da će ga uživo prenositi HRT, a uz prvotno prijavljenih 35 ekipa, dvije su otkazale svoj nastup zbog situacije s koronavirusom.

Čelnik lađarica Pavo Delija je izvjestio da će se 7. Maraton lađarica održat također uz sve epidemiološke mjere te da će ove godine sudjelovat rekordnih 10 ekipa.

Pressicu smo prenosili uživo, poslušajte što su čelnici krovne organizacije lađara poručili.

Nastavi čitati
NEXTBIKE 300x250px
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije