Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

AKTUALNI PRVCI BiH

Mario Ćuže od jeseni u bojama ‘Plemića’, potpisao za HŠK Zrinjski iz Mostara

Objavljeno prije

Metkovac Mario Ćuže sportsku karijeru nastavlja u redovima ‘Plemića’, aktualnom prvaku BiH HŠK Zrinjski iz Mostara.

Mario Ćuže (1999), nakon ONK Metkovića i Neretve, gdje je ponikao, kao 14-godišnjak odlazi u Dinamo te igra za mlađe uzraste.

Kao senior nastupa za Dinamo II, NK Lokomotiva, NK Istra 1961. te 2020. godine za Dinamo odakle prelazi u ukrajinski SK Dnipro 1, transfer koji prekidaju nemili događaji u Ukrajini. Tada se vraća u Hrvatsku i svoju sreću pronalazi u redovima ‘Plemića’ iz Mostara, aktualnog prvaka Bosne i Hercegovine, HŠK Zrinjski.

Mario, čestitamo!

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

SEZONA 2021/2022.

Karate klub ‘Knez Domagoj’ uspješno završio još jednu natjecateljsku sezonu

Objavljeno prije

Nakon dvije godine neizvjesnosti  i zabrane natjecanja i treniranja zbog pandemije COVID 19, napokon smo dočekali jednu sezonu u kojoj su se organizirala natejecanja. Naš klub je sezonu odradio veoma uspješno. Odradili smo 10-tak natjecanja. U klubu smo veoma zadovoljni ovosezonskim rezultatima, posebno zbog okolnosti u kojima smo djelovali posljednje dvije godine, ističe Mijo Volarević te dodaje:

U ovoj sezoni imamo 80-tak osvojenih medalja, i zlatnih i srebrenih i brončanih..

Treba istaknuti da smo bili uspješni i na Državnom prvenstvu za ml. uzraste gdje je naš natjecatelj Matej Kljusurić osvojio 3 mjesto i brončanu medalju. Medalja je za poen izmakla Deanu Knežiću, Za medalju na državnom imale su meč i Erika Vasilj, Lucija Plećaš i Jelena Lazarević.

Naš natjecatelj Matej Kljusurić je svojom medaljom s Državnog prvenstva zaradio  priznanje Športske zajednice grada Metkovića za sebe i za klub.

Moram istaknuti da je ovu sezonu na svojim leđima najviše iznio trener Mladen Kolovrat. Tek u drugom dijelu sezone priskočio mu je trener Ante Bebić, a na samom kraju i trener Mijo Volarević.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Čestitamo svim natjecateljima i trenerima.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije