Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

NERETVA ISTRI

Lađarima Sv. Ilije iz Metkovića u Rovinju priređena topla dobrodošlica

Objavljeno prije

U sklopu manifestacije ‘Neretva Istri’ lađari Sv. Ilije iz Metkovića u petak poslijepodne su stigli do Rovinja gdje im je priređena topla dobrodošlica.

Uz toplu dobrodošlicu na malom ih je molu dočekao zamjenik gradonačelnika David Modrušan u društvu predstavnika Udruge i Ustanove „Kuća o batani“, Veslačkog kluba „Arupinum“ i „Jedriličarskog kluba „Maestral“ te Zajednice Talijana „Pino Budicin“.

Njihov je dolazak dodatno uveličao nastup KUD-a „Marco Garbin“ te izložba „Neretvarski maratonci lađa“ koja je postavljena na malom molu.

Sveznalica 7400xXpx

Jutros su lađari zaveslali su prema Brijunima, gdje odmoriti i ručati u Hotelu Neptun, nakon čega veslaju prema krajnjem odredištu Puli.

ŽNK NERETVA PUTUJE U SESVETSKI KRALJEVEC

Kapetanica Neretve, Marija Herceg ‘Trebamo popraviti svoju realizaciju i s pobjedom se vratiti u Metković’

Objavljeno prije

Cure ŽNK Neretva danas putuju u Sesvetski Kraljevec, gdje u nedjelju, 26. ožujka igraju 9. kolo 2. HNLŽ protiv domaćeg NK Sesvetski Kraljevec.

Sesvetski Kraljevec je sedma ekipa lige, s isto toliko prikupljenih i bodova. Neretvanke su dosad uknjižile 21 bod te u stopu prate prvoplasiranu Goricu, s tri boda zaostatka. U prvom susretu igranom u Metkoviću naše cure su slavile s visokih 11:1.

Uoči sutrašnjeg susreta dobili smo komentar od najbolje strijelkinje lige Marije Herceg.

Sveznalica 7400xXpx

– U nedjelju gostujemo u Sesvetskom Kraljevcu… domaća ekipa će se sigurno strpljivo braniti i čekati svoju priliku iz kontri, a mi trebamo popraviti svoju realizaciju, što prije zabiti pogodak i s pobjedom se vratiti u Metković, – kratko je prokomentirala kapetanica Neretve, Marija Herceg.

Susret u Sesvetskom Kraljevcu igra se u nedjelju u 12,00 sati.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije