Ostanimo u kontaktu

XIII. KUP KNEZA DOMAGOJA

Lađari Gospe Karmelske iz Krvavca obranili prošlogodišnji naslov

Objavljeno prije

Knez_Domagoj_82

Uoči današnjega blagdana Gospe Snježne, sinoć se u Vidu u organizaciji UL Domagojevi gusari i Udruge veterana IV. gardijske brigade održao XIII. Kup kneza Domagoja, na kojemu se natjecalo pet lađarskih posada.

Nastupili su Udruga veterana IV. gardijske brigade, UL Gospa Karmelska, KUU Škrapa Momići, UL Jerkovac i UL Crni put i to tako da se ogledao svatko sa svakim. Na kraju je pobjeda pripala prošlogodišnjim pobjednicima UL Gospa Karmelska, UL Crni put pripalo je drugo mjesto, a KUU Škrapa Momići treće.

Pokal za 4. mjesto lađarima Jerkovca uručio je predstavnik UL Domagojevi gusari Ante Vučić. Trećeplasiranoj ekipi KUU Škrapa Momići pokal je uručio predsjednik Udruge veterana IV. gbr Ante Pehar, a drugoplasiranoj ekipi Crnog puta predsjednik Udruge lađara Neretve Dalibor Obradović. Pobjednički pehar u trajno vlasništvo i prijelazni pehar kneza Domagoja lađarima Gospe Karmelske uručio je gradonačelnik Metkovića Dalibor Milan.

Čestitamo nagrađenim lađarima!

Opširnu foto-galeriju donosi Vidonjac.com.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije