Ostanimo u kontaktu

OTVORENO PRVENSTVO METKOVIĆA

Karla Bakalar osvojila turnir u ženskoj konkurenciji, Dorian Stiblik iz TK Šubićevac prvi u muškoj

Objavljeno prije

Za nama je još jedno Otvoreno prvenstvo Metkovića u tenisu za dječake i djevojčice do 12 godina, koje se evo već treću godinu održava u Dubrovniku.

Turnir je ponovo organiziran pod patronatstvom DISCOVERY IMG tenis akademije koja je i ove godine najbolje sudionike nagrađivala voucherima za sudjelovanje na svjetskom mastersu DISCOVERY akademije, koji se održava u Bradenton, Florida, USA. I to pobjednike u muškoj i ženskoj konkurenciji sa po 1000$, finaliste sa po 500$ i polufinaliste sa po 250$.

Turnir je odigran po sistemu Round Robin, tj. natjecalo se po grupama, a nakon dva dana vrlo kvalitetnih mečeva, pobjednici su:

Dječaci finale: Dorian Stiblik (TK Šubićevac)- Dario Mardešić (TK Split) 6:0; 6:3.

Djevojčice finale: Karla Bakalar (TK Metković)- Lara Šerić (TK Pomak) 6:2; 6:1.

Dječaci parovi: Dorian Stiblik, Marko Erceg (TK Split) – Dario Mardešić, Antonio Vilović (TK Dalmacija cement) 7:6 (4), 0:6, 10/4.

Djevojčice parovi: Lorenca Kajtazi (TK Stobreč), Mia Munivrana (TK Dalmacijacement) – Ana Petković (TK Dubrovnik), Lara Šerić 7:5,6:4.

Moramo spomenuti i članove Teniskog kluba Metkovića koji su nastupili na turniru, naravno uz pobjednicu Karlu Bakalar, koja je već prepoznata u ovim kategorijama, tu su i vrlo mladi Marino Krešić (10g.) i Lea Svaguša (10g.) kojoj je ovo prvi turnir u kategoriji do 12 g.

– Zahvala svim sudionicima turnira i naročito našim prijateljima iz TK Ragusa Dubrovnik, koji su nam omogućili da odigramo ovaj turnir na njihovim terenima, – istaknuli su iz TK Metković.

JOŠ JEDNA POBJEDA NOGOMETAŠA NERETVE

Nakon pobjede u Ljubuškom Neretva još jednom obradovala svojom igrom

Objavljeno prije

Autor

Metkovski  trećeligaš  Neretva odigrala je novu pripremnu utakmicu s Uraniom u Baškoj Vodi i pobijedila s 0:2 (0:0). U drugom dijelu dvaput je pogodio Zovko, a golova je moglo biti i više. Odlične prigode nisu iskoristili Raguž (okvir vrata), zatim Marić, Bubalo i još nekoliko igrača Neretve.

Trener Svaguša i ovom je prigodom bio zadovoljan zalaganjem svojih igrača i konačnom pobjedom. Nakon 0:11 s Ljubuškim, eto nove pobjede.

Nisu igrači Čupić i Batinović zbog ozljeda a nastupilo je čak devet mladih igrača.

Neke igrače mijenjao je već u prvom dijelu jer su bili preumorni od napornih treninga.

Treba reći da u kadru više nisu Tomas i Medić, te da se momčadi priključio mladi Milan.

Igrači Neretve vježbat će i u nedjelju popodne , a zatim dvaput na dan. Krajem tjedna, u petak i u subotu održat će se „Memorijalni turnir Ante Rebac“ na kojemu će uz Neretvu sudjelovati GOŠK Dubrovnik, Jadran LP i ONK Metković.

Urania – Neretva 0:2 (0:0)

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije