Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

PRESTIŽNO ISKUSTVO

Karate klub Metković parirao na ”malom svjetskom prvenstvu” u Umagu – sudjelovali natjecatelji iz 64 zemlje svijeta

Objavljeno prije

Untitled-1

Od 26. lipnja do 02. srpnja Karate klub Metković sudjelovalo je na jednom od najjačih svjetskih natjecanja WKF Svjetskom karate kupu u Umagu. U sklopu Kupa održan je i karate kamp na kojem su treninge održavali instruktori Svjetske karate federacije.

Sveznalica 7400xXpx

Na tom kampu i Svjetskom kupu u Umagu nastupilo je 7 metkovačkih karatista u pratnji trenera Denisa Žderića u uzrastu kadeta, juniora i mlađih seniora. Sudionici kampa tako su bili; Ante Krstičević i Laura Ćulum, a zajedno s njima na Svjetskom karate kupu nastupili su u kategorijama kadeta/kinja Petar Borovac, Ema Vodović, Iva Vučić u juniorima Ivan Batinović i u mlađim seniorkama Maja Žderić.

Budući da je na natjecanju nastupilo dvije tisuće i petsto natjecatelja iz 64 države, na 7 borilišta u trajanju od tri dana, Svjetski kup u Umagu s pravom se naziva „malim Svjetskim prvenstvom“. Natjecatelji Karate kluba Metković ovoga su puta ostali bez odličja, ali su stekli veliko iskustvo i spoznaju da se uvijek može više i da treninga i natjecanja nikad ne može biti dovoljno. Pred njima je 26. kolovoza izborni turnir za službeno Svjetsko prvenstvo koje će se održati u listopadu na Tenerifima.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

GABELA

Dvije osobe privedene, uzgajali canabis u plasteniku

Objavljeno prije

U četvrtak, 13.10.2022. godine, djelatnici Sektora krim. policije MUP-a HNŽ lišili su slobode dvije osobe iz Gabele, I.R .(1980) i N.R.(1980), zbog osnovane sumnje da su počinili kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i stavljanje u promet opojnih droga, javio je Čaportal.

Naime, temeljem pismene Naredbe Općinskog suda Čapljina izvršen je pretres plastenika u Gabeli, na zemlji u vlasništvu I. R., kojom prilikom je pronađeno ukupno 15 stabljika koje svojim izgledom asociraju na opojnu drogu Canabis, visine 2,40 m.

Sveznalica 7400xXpx

Osobe su zadržane radi kriminalističke obrade, a o svemu je upoznat tužitelj, navodi se u informaciji MUP-a HNŽ.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije