Ostanimo u kontaktu
CLUB DIVINE – Brown Sugar RnB

KARATE LIGA HERCEGOVINE

Karate klub Metković se okitio sa 12 novih medalja

Objavljeno prije

Devetnaest natjecatelja KARATE KLUBA METKOVIĆ od mlađih učenika do juniora, s trenerom Denisom Žderićem nastupilo je na II kolu lige Hercegovine i osvojilo ukupno 12 medalja, 4 zlata, 2 srebra i 6 bronci.

ZLATA u borbama su osvojlli ANTE LEONTIĆ, NERA GRLJUŠIĆ, KATJA JERKOVIĆ i LAURA ĆULUM.

SREBRENE medalje su osvojili DUJE MIHALJEVIĆ i LAURA BEBIĆ.

BRONCU su uzeli, DUJE ŽDERIĆ, PETAR MEDAK, ANJA POKRAJAC, EMA GALOV LUCIJA UTOVAC i PETAR BOROVAC.

Natjecanje je bilo bez repasaža, pa se do medalje dolazilo samo pobjedama do polufinala i finala.

Nastupili su još u katama ROKO PERAK, LUCA MASLAĆ, SARA MAREVIĆ, a u borbama JOSIP OBRADOVIĆ i LINA ŠUTIĆ, svi su većinom bili blizu medalje, ali ovaj put su se morali zadovoljiti 5 i 7 mjestima.

– Karate klubu Metković je velika čast nastupiti na bilo kojem turniru u Hercegovini, jer se tamo stvaraju najbolji karate borci u Hrvata, pa u zadnje vrijeme i prvaci svijeta. Ova liga nije jaka brojem, koliko kvalitetom natjecatelja u borbama, što ih motivira da budu sudionici iste, – istaknuli su iz KK Metković.

Uprava kluba je zadovoljna pokazanim i za 15 dana je pred njima veliki ispit ILIDŽA OPEN na kojem je prošle godine iz 11 zemalja nastupilo 1270 natjecatelja iz 165 klubova. Očekuje se uspjeh kao i pošle godine kad su Metkovčani uzeli 4 zlata, 1 srebro i 2 bronce.

RUKOMET

Sin slavnog Slavka, Ivan Goluža potpisao za Metković Mehaniku

Objavljeno prije

Ostalo je još svega 13 dana do početka priprema metkovskih prvotimaca. U klubu kao i posljednjih skoro godinu dana stalno se nešto radi, ovog puta živo je pred dolazak sina našeg najtrofejnijeg rukometaša. Naravno, riječ je o sinu našeg igrača, kapetana, olimpijca i izbornika Slavke Goluže.

Ivan je osamnastogodišnjak potekao iz RK Zagreba, kako voli reći na njegovom rukometnom putu neizbježan je Metković te smatra kako je upravo naš klub najbolji izbor u Hrvatskoj za mladog igrača.

– Prepoznao sam viziju kluba i odlučio da je to najbolja situacija za profiliranje mene kao igrača. Metković je klub u kojem se osjećam kao doma, što i jesam. Nadam se da ću opravdati očekivanja trenera i publike. Dolazim sa voljom i željom za napretkom i siguran sam da ću se boriti za svaku minutu. Posljednjih tjedana za vrijeme ljetne stanke sam u razgovorima sa trenerom i obzirom na dobru komunikaciju s njim ne mislim da se i u ekipi necu dobro snaći, – izjavio je Ivan.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije