Ostanimo u kontaktu

KARATE

Karate klub Metković iz Bara s tri medalje

Objavljeno prije

Karate klub Metkovic Bar 2014 6

Jučer je u crnogorskom Baru održan jedan od najjačih turnira regije, Međunarodni karate turnir Trofej Bara 2014, na kojem je nastupilo preko 850 natjecatelja iz Crne Gore, Hrvatske, Rumunjske, Srbije, Makedonije, Albanije i BiH.

Karate klub Metković na turniru je nastupio sa sedam natjecatelja u borbama, od kojih je troje osvojilo po medalju. Ema Vidović je u finalu izgubila i osvojila srebrenu medalju u kategoriji djevojčica 2002 -42 kg, Iva Vučić broncu u kategoriji djevojčice 2003  -42 kg i Marinela Perić u kategiriji Juniorki -53 kg.

Sustav natjecanja se odvijao bez repasaža po sistemu kupa ispadanja, pa su se i naši natjecatelji Petar Borovac i Ante Dugandžić pobjedama plasirali u kolo pred polufinale ali nisu prošli među 4 najbolja, čime su ostali bez medalja i osvojili 5 mjesta.

Na turniru su nastupili i Ante Juračić kao 2002 godište i Bruno Jurković kao junior.

U SIJEČNJU BESPLATNI TRENINZI

Karate klub Metković upisuje nove članove

Objavljeno prije

Karate klub Metković

Tijekom mjeseca siječnja 2019. Karate klub Metković nudi BESPLATNE TRENINGE svim zainteresiranim od 6 godina pa nadalje, da se u tom vremenu upoznaju sa ovom drevnom vještinom samoobrane i sportom koji razvija motoriku cijelog tijela, jedan od sportova i kojeg doktori preferiraju za mlađe uzraste, kao bazični sport za daljnje sportsko razvijanje djeteta.

Pored učenja karatea, u klubu treniraju vrhunski treneri od kojih tri posjeduju trenerske diplome, smjer karate, od Kinezoloških fakulteta i Hrvatskog olimpijskog odbora.

Trenira se u novom, tek napravljenom klimatiziranom, toplom i ugodnom prostoru kluba, prilagođenom ovom sportu, sa svom potrebnom opremom za karate i kondicijski program kroz 8 postojećih sprava za vježbanje, u samom centru grada.

– Postanite član Karate kluba Metković, koji sad broji 92 člana, trenirajte sa Balkanskim viceprvacima, reprezentativcima Hrvatskog karate saveza, putujte i budite natjecatelj  na blizu 30 turnira tijekom godine i družite se na svim klupskim manifestacijama.

Karate klub Metković daje garanciju da će svako dijete u klubu postati samouvjerenije u sebe, fizički jače, biti poslušnije, poštivati sebe, vršnjake , starije i sve vrijednosti klupskog kodeksa, – poručuju iz KK Metković.

Dođite na adresu kluba Kneza Branimira 4, (bivša Lesnina-Anaid) iznad igraonice Zvrk, ponedjeljkom srijedom i petkom od 17,25 do 22,00 sata ili nazovite na 098 171 36 36.

Sve o Karate klubu Metković možete vidjeti na web adresi kluba www.kkmetkovic.hr.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije