Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

TVORAC USPJEHA UDRUGE LAĐARA ZAGREB

Josip Kaurin kao trener osvaja odličja sa čak četiri različite lađarske ekipe

Objavljeno prije

Skroman, tih, veliki čovjek i trener tako u dolini Neretve i šire opisuju Josipa Kaurina trenera pobjedničke ekipe Udruge lađara Zagreb.

Josip Kaurin kao trener u dolinu Neretve je stigao davne 2007. godine kada je s Rogotinom osvojio kao veslač štit u trajno vlasništvo, dok je godinu dana ranije osvojio drugo mjesto za Zagreb.

Potom 2013. godine preuzima Udrugu lađara Crni Put te im se događa nevjerojatan peh gdje su kao vodeći kilometar do samog cilja zapleli se u konop te su to iskoristile ekipe Gusara iz Komina te Stabline i pretekli ih u samom cilju dok se Crni put morao zadovoljiti 3. mjestom Narednu godinu nisu ništa prepustili slučaju te su suvereno bez konkurencije osvojili Maraton iako na samom startu prilikom sudara u vodu im je ispao parićar te su ostali posljednji ali su do Opuzena pretekli sve lađarske ekipe. Svoju trenersku eru u Crnom putu zaključuje 2017. godine osvajanjem još jedne bronce.

Sa Hrvatskim zavodom za transfuzijsku medicinu 2018. godine ostvaruje zapažen rezultat te osvajaju 5. mjesto u velikoj konkurenciji lađarskih ekipa.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nakon toga 2019. godine postaje trener lađara Zagreba te u njihovom prvom nastupu osvajaju 9. mjesto. 2020. godine osvaja Maraton lađa zajedno sa ekipom UL Stablina te dijele prvo mjesto. Na prošlogodišnjem Maratonu osvajaju drugo mjesto odmah iza ekipe Stabline.

Ivan Šabijan I Josip Kaurin

Ove godine na 25. Maratonu lađa suvereno sa velikom prednošću osvaja Maraton lađa i štit kneza Domagoja po drugi put u povijesti odlazi iz doline Neretve.

Osim uspješnih nastupa i medalja na Maratonu lađa Josip Kaurin je bio dugogodišnji reprezentativac Hrvatske u kanuu sa brojnim odličjima sa raznih natjecanja, a među značajnim rezultatima su nastupi na europskim i svjetskim natjecanjima. Najveći uspjeh je medalja sa Svjetskoga kupa u kanuu 2001. godine, kada je osvojio treće mjesto.

Uz Ivana Šabjana jedini je trener u povijesti Maratona lađa kojem je uspjelo osvojiti odličja sa čak četiri različite lađarske ekipe, istaknuli su organizatori Maratona lađa.

BK METKOVIĆ - BK BISTON

Ljubitelji boćanja dolaze na svoje, u Boćarski dom Metković stiže dvostruki prvak Hrvatske

Boćari Metkovića zahvaljuju vjernoj publici koja ih je prošlog vikenda bodrila do pobjede te ih pozivaju i ove subote kada u Metković stiže dvostruki prvak Hrvatske

Objavljeno prije

Ljubitelji boćanja dolaze na svoje, u sklopu 8. kola boćarske Super lige Hrvatske u subotu u Boćarski dom Metković stiže BK Biston.

Ekipa iz Baške Vode je dvije godine za redom prvak Hrvatske i u Metković stiže predvođena svjetskim prvacima braćom Marinom i Perom Ćubela. Ali i naše ‘momke’ se nešto pita, stoga vjerujemo da je pred nama prava poslastica za ljubitelje boćanja.

Biston je trenutno na drugoj poziciji prvenstvene tablice sa uknjiženih 15 bodova, dok je Metković na četvrtoj sa 12 bodova. Ukratko, ako boćari Metkovića pobijede u ovom susretu tada će se bodovno izjednačit s Bistonom.

Boćari Metkovića, ovom prilikom prije svega zahvaljuju vjernoj publici koja ih je prošlog vikenda bodrila do pobjede u susretu s Istrijanima te ih pozivaju i ove subote da ih podrže u što većem broju.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Boćarski dom Metković, subota, 4. veljače u 15 sati.

Tablica boćarske Super lige Hrvatske, nakon 7. kola

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije