Ostanimo u kontaktu

ŽUPANIJSKO NATJECANJE U STOLNOM TENISU

Josip Bebić zlatni u skupini mlađih kadeta

Objavljeno prije

Josip Bebić

Prošle nedjelje, 18. listopada, u Dubrovniku je održano natjecanje u stolnom tenisu na kojem su sudjelovali svi klubovi Dubrovačko-neretvanske županije. Metkovski stolnotenisači nastupili su u četiri kategorije i to u: mlađi kadeti, kadeti, juniori i seniori.

Seniori su ušli među šesnaest najboljih, dok je jedan junior ušao među prvih osam. Među kadetima jedan je ušao u prvih osam, a drugi, Josip Bebić, osvojio je broncu. Ovaj mladi talentirani stolnotenisač, pored brončane medalje u kadetskoj skupini, u skupini mlađih kadeta osvojio je i zlatnu medalju.

Josipu čestitamo kao i Pavi Magzanu, treneru Stolnoteniskog kluba Metković.

KONSTITUIRANA ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA

Predsjednica Terezina Orlić, potpredsjednici Nikša Sentić i Fani Favro Bukvić

Objavljeno prije

Prisegom novoizabranih vijećnika te izborom predsjednice kao i dvoje potpredsjednika danas je konstituiran novi saziv Županijske skupštine Dubrovačko-neretvanske županije, koji broji 37 vijećnika. Za predsjednicu Skupštine tako je izabrana Terezina Orlić, a za potpredsjednike Nikša Sentić i Fani Favro Bukvić.

Novoizabrana predsjednica Terezina Orlić je nakon izbora poručila kako vjeruje da će ovaj saziv raditi na zadovoljstvo svih građana ove županije: „Ispred nas je izazovno vrijeme, ali vjerujem da će dijalog i rasprave iznjedriti dobre projekte i da ćemo ići prema projektima koji će biti na zadovoljstvu svih sugrađana. Pelješki most će donijeti zamah i vjerujem da će naša županija biti samodostatna i da nećemo samo ovisiti o turizmu. Nadam se da ćemo donositi najbolje odluke za sugrađane“.

Župan Nikola Dobroslavić čestitao je svim novoizabranim vijećnicima na novoj dužnosti, istaknuvši pritom kako je Županijska skupština drugi stup, predstavničko tijelo koje treba biti konstruktivno u svome radu na dobrobit ove županije. „Vjerujem da ćemo biti konstruktivni za dobrobit županije, očekujemo rasprave i podržavanje svih prijedloga koji su dobri. Napravili smo suradnju s DDS-om, ali s time ne isključujemo nikoga, sve ćemo tretirati na isti način, sve ćemo uvažavati i voditi računa. Naglasit ću još jednom vrlo važnu riječ, a to je konstruktivnost“, zaključio je župan Nikola Dobroslavić.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije