Ostanimo u kontaktu

IZ ŽNK NERETVA SAMO DOBRE VIJESTI

Jelena Kešina pozvana u reprezentaciju Hrvatske

Objavljeno prije

ŽNK Neretva već šest godina uspijeva ostvariti zacrtane ciljeve, kako u rezultatskom smislu tako i u odgoju mladih igračica. Zbog dobrih rezultata i nadarenosti igračica, hrvatski izbornici već neko vrijeme pozivaju na reprezentativne pripreme i za nastupe brojne nogometašice Neretve (Terzić, Previšić, Perić, Dugandžić i ostale), a najnovija vijest je poziv Jeleni Kešina za okupljanje i nastupe A reprezentacije.

Tako će u ponedjeljak izvrsna čuvarica Neretvine mreže otputovati i Veliku Goricu gdje će  se okupiti najbolje hrvatske nogometašice a potom otputovati na prijateljski turnir Cyprus CUP 2020., (Cipar, Larnaca) i na kojemu će do 13. ožujka sudjelovati reprezentacije Hrvatske, Meksika, Češke i Tajlanda.

Naše će protiv Meksika igrati 5. ožujka, protiv Češke 8. ožujka i Tajlanda 11. ožujka.

Sretno našim djevojkama, a posebice Jeleni.

ŽENSKI NOGOMET

Počinje prvenstvo nogometašica, kreće i ŽNK Neretva

Objavljeno prije

Autor

Izvršni odbor HNS-a konačno je donio odluku o sudbini ženskog nogometnog prvoligaškog prvenstva, a ona glasi da će se prvenstveno nastaviti 14. lipnja ove godine.

Odigrat će se četiri preostale prvenstvene utakmice (4 kola), a potom još po šest kola Lige za prvaka odnosno Lige za ostanak (po četiri ekipe).

Prvenstvo bi trebalo završiti početkom kolovoza, a tko će biti prvak za sada je teško reći.

Vodeći Osijek ima 30 bodova, drugi Split 27,treći Dinamo 18,četvrta Neretva 13, peti Agram 12 bodova, Viktorija na šestom mjestu ima 9 bodova, sedma Katarina Zrinska 5,a posljednja , osma Lepoglava 4 boda.

Neizvjesno je hoće li Neretva igrati Ligu za prvaka ili ligu za ostanak, s obzirom na težak raspored i na rezultate koje će ostvariti pratitelj Agram.

Naime, u 11. kolu ŽNK Neretva dočekuje Osijek, u 12., putuje u Split, zatim kod kuće dočekuje Lepoglavu, a potom u 14. kolu odlazi Dinamu u Zagreb.

Igračice i trener Mijoč imaju dosta tešku zadaću, međutim s obzirom na entuzijazam i dobru organizaciju kluba, ali i znanje koje igračice pokazuju na terenu, može se očekivati novi klupski uspjeh.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije