Ostanimo u kontaktu

PODJELA BODOVA U SPLITU

Iako bolji, rukometaši Metković Mehanike u Splitu osvojili samo bod

Objavljeno prije

Na gostovanju u Splitu rukometaši Metković Mehanike osvojili su samo jedan bod igrajući neodlučeno, 22:22 (13:13) s momčadi Balić&Matličić. Momčad iz Metkovića tijekom susreta imala je više od igre gotovo stalnu prednost što se rezultata tiče.

Domaći su poveli s 1:0, ali Metković ide na 1:3, i 4:6, uslijedilo je nekoliko poravnanja , da bi rezultat u 20.minuti glasio 9:9.

Opet su gosti poveli preko Boškovića a domaći poravnali i poveli, ali je stvari na početak vrati raspoloženi Marević golom za poravnanje 13:13 i odlazak na odmor.

I u nastavku ista slika na terenu, Metković je gotovo stalno imao jedan do dva gola viška, Splićani su u 43.minuti čak i poveli , 19:18, ali je Metković ponovo poravnao i u 49.minuti imao dva gola viška, 20:22.

U 54.minuti bilježimo poravnanje Splićana na 22:22 i od tada niti jedna momčad do kraja susreta nije uspjela poentirati pa je svakoj pripao po jedan bod, a Metković ih trenutačno ima 20.

Igrači trenera Romića igrali su požrtvovno i vrlo dobro, a posebice Kristijan Marević, Marić i Čutura.

Trener, Filip Romić.

Sastav i strijelci: Gustin, Zloić, Komazin, Cvitanović, Radić, Marić 6, Gnječ 2, Bočšković 3, Kozina, Jelavić, Marević 7, Milas , Džono, Čutura 4.

GODIŠTE 2008.

Održane 1. Dječje sportske igre ‘Preko’

Objavljeno prije

U organizaciji četiri metkovska kluba – Karate kluba Knez Domagoj, ONK Metkovića, Biciklističkoga kluba Metković te RA Jerkovac, a uz potporu Grada Metkovića, danas su na igralištu ONK Metkovića održane 1. Dječje sportske igre Preko.

Više od stotinjak djece uzrasta 2008. godišta i mlađega natjecalo se u različitim disciplinama poput potezanja konopa, štafete, trčanja u vreći  itd.

S obzirom da je prošlu godinu obilježila pandemija koronavirusa te većina klubova nije imala natjecanja, svrha 1. Dječjih  sportskih igara Preko je promicati sport u Metkoviću te zdrave načine življenja.

Igrama je nazočio i predstavnik Grada Metkovića, predsjednik Sportske zajednice grada Metkvića, Ante Zovko, a svi natjecatelji dobili su diplome za sudjelovanje.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl8 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije