Ostanimo u kontaktu
Advent Metković LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

UTAKMICA DANAS U 15.30 SATI

Hrvatska može do pobjede protiv Crne Gore

Objavljeno prije

I bez podcjenjivanja vrijednosti rukometne reprezentacije Crne Gore , svi prijatelji rukometa i sporta inače , u Hrvatskoj, vjeruju da će danas reprezentacija Hrvatske uspjeti pobijediti reprezentaciju Crne Gore i proslaviti novi uspjeh u iznimno otežanim okolnostima.

U svakom slučaju, naši stručni stožer i igrači koji su na raspolaganju vjeruju u uspjeh i ne traže alibije za druge okolnosti na koje ne mogu utjecati.

Naime, s optimizmom i znanjem , ali i rezultatima Hrvatske u prošlosti, svi naši igrači unatoč svim teškoćama nasmijani su i odlučni da u konglomeratu brojnih nejasnoća na EP u rukometu pokažu svoje jedinstvo, mudrost, odlučnost, nacionalni naboj i sve druge atribute koji doprinose pobjedničkom zanosu i rezultatima .

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Dakle, u 15 sati i 30 minuta Crna Gora i Hrvatska susreću se u Budimpešti. U medijima se spominju rezultati i uspjesi Crne Gore u posljednje vrijeme, a Hrvatska ne dobiva pobjedničke koeficijente u pogledu konačnosti.

E , pa naši će se potruditi da „kladioničari“ ne dobiju zamišljene iznose, i da ostvare pobjedu koja ih vodi prema cilju.

Sveznalica 7400xXpx

Naš izbornik je zbog znanih razloga pozvao ukupno 32 igrača ! I kako onda posložiti momčad , kako razraditi taktiku, kako odabrati udarnu ili zamjensku „sedmorku“ , a uz sve to do 15 sati danas neće se znati rezultati najnovijih testiranja igrača ?

Samo „mađioničari“ u takvim okolnostima mogu nacrtati sastav i taktiku i odrediti druge važne stvari za pojedine situacije tijekom utakmice. Među onima koji neće nastupiti su i Metkovci Mate Šunjić i Zvonimir Srna, Horvat je umjesto Šunjića pozvao Mirka Alilovića , ali i druge igrače iz preventivnih i stvarnih razloga.

Sigurni smo da Cindrić, Pešić, ili odlični Lučin, i svi ostali neće iznevjeriti svoje i navijačke osjećaje , i da će Hrvatska danas slaviti u dvoboju s Crnom Gorom.

Stoga svi pred male ekrane, veće od 15 sati.

NK NERETVA

Kapetan Eduard Raguž skinuo plavo-bijeli dres

Objavljeno prije

Foto: NK Neretva

Kapetan NK Neretva Eduard Raguž skinuo je plavo-bijeli dres, kako doznajemo, jer on i novi trener Ante Volarević nisu imali zajedničke poglede na budućnost momčadi.

32-godišnji Raguž u Neretvi je proveo pet i pol sezona, a uz Klubu je ostao i kad je ispao u niži rang te uvijek lavovski predvodio momčad.

NK Neretva se od kapetana oprostila riječima:

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Emocija koja se ne može opisati riječima te krasi i zauvijek veže uz tvoj klub bez obzira na sve. Kapetane hvala ti što si ostao kada nitko nije htio, hvala ti što si dao krv i znoj za plavo-bijeli dres i grb više stotina puta na terenu i hvala ti na ogromnoj emociji prema našem klubu koju si svakodnevno iskazivao.

Kapetane DOVIĐENJA do dana kada ćeš opet povesti suigrače na teren i u nove pobjede.

Sveznalica 7400xXpx

Edo hvala ti za sve.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije