Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300
ICE PRO 1200
POLIKLINIKA MEDICOR MM 1200×400

EUROPSKO PRVENSTVO U RUKOMETU

Hrvatska je izgubila, ali nije razočarala

Objavljeno prije

Rukometna reprezentacija Hrvatske izgubila je startu EP u Mađarskoj od reprezentacije Francuske , 27:22 !

Pobjednički sastav bio je bolji, pobjedi nema zamjerke, a našima sve pohvale za nastojanje, borbenost, i pokazano znanje, unatoč ne igranju Duvnjaka, Cindrića i Pešića.

Francuzi su imali stalnu prednost, naši su se približavali na dva gola zaostatka ali više nisu mogli.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Možda je bila presudna 48.minuta kada su isključena čak tri hrvatska igrača, uz napomenu da je Mandić dobio crveni i „plavi karton“ koji služi kao najava novih sankcija.

Francuzi su znalački priveli utakmicu kraju i pobijedili, ne po prvi put.

RENT-A-CAR M 740

Međutim, u toj spornoj 48.minuti naši su navijači burno negodovali zbog odluka sudaca, čije je suđenje komentirao proslavljeni Petar Metličić.

Nakon utakmice Nikola Karabatić ovako je zborio :

-Meni je atmosfera bila odlična, svjesni smo da je lokacija odigravanja jako blizu Srbije i Hrvatske i da ima puno navijača. Pogodili su nas s par boca i upaljača, sve me to podsjetilo na utakmice na Balkanu -.

Svima je poznato da riječ Balkan ima geografsko i geopolitičko određenje, ali su kroz povijest mnogi sa europskog Zapada Balkan smatrali zaostalim, i neciviliziranim prostorom. Pa je tako i jedan vrhunski sportaš čiji je otac Branko, nekada i vratar RK Mehanike, rođen u Trogiru, dakle na Balkanu, zanemario povijesne okolnosti, brojne ratove, siromaštvo i sve ostale atribute koji se odnose na Balkan da bi zaključio kako ga događaji na utakmici Hrvatska-Francuska podsjećaju na utakmice na Balkanu !

Karabatić nije ništa rekao o događajima koji su prethodili njegovoj izjavi, ali jednom svjetski poznatom sportašu ne priliči takvo podsjećanje na događaje koje ne spominje.

Nikoli Karabatiću bilo bi pametnije da analizira igru, svoje i suparničke momčadi , i da se na bavi asocijacijama koje ne pridonose sportskom i svakom drugom zbližavanju naroda i kultura.

Na kraju, Hrvatsku čeka teška utakmica sutra sa Srbijom koja je pobijedila Ukrajinu.

Naši jednostavno moraju pobijediti žele li u drugi krug. Svi su naši igrači spremni za taj susret, pa i naši Metkovci Čupić, Srna i Čupić.

ČETVRTI PUT ZAREDOM PRVAKINJA HRVATSKE

Župan Dobroslavić primio košarkašice ŽKK Ragusa

Objavljeno prije

Župan Nikola Dobroslavić i pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i sport Jelena Dadić Račić u srijedu su primili aktualne prvakinje Hrvatske – košarkašice ŽKK Ragusa, kao i predstavnike stručnog stožera i Uprave kluba.

Župan Dobroslavić čestitao je uspješnim košarkašicama na obrani naslova prvakinja.

– Četiri puta zaredom biti na samom vrhu u Hrvatskoj zaista je za svaku pohvalu. Svjesni smo da to iziskuje i puno odricanja, truda i zalaganja i ja vam na tome čestitam, – poručio je župan te čestitke uputio i trenericama, kao i Upravi kluba na kontinuiranoj podršci.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Podsjetimo, Ženski košarkaški klub Ragusa u sezoni za nama obranio je četvrti put zaredom titulu prvakinja Hrvatske. Šesti je ovo trofej za uspješne dubrovačke košarkašice u posljednje četiri godine.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije