Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

UMA METKOVIĆ

Ekipi Komarne drugi uzastopni naslov liga kupa

Objavljeno prije

U ponedjeljak je Gradskoj sportskoj dvorani Metković odigrano finale liga kupa  UMA Metković malonogometne lige, u kojem su snage odmjerili poznati takmaci MNK Komarna i MNK Sv. Roko Podrujnica.

Za razliku od ‘drame’ u prošlogodišnjem finalu, kada je došlo do preokreta u zadnjim minutama, ovog puta Komarna preciznija, s inicijativom od samoga starta. Momci iz općine Slivno su bolje koristili svoje prilike od suparnika iz Podrujnice, što ih je u jednom trenutku odvelo i do 3:0. Ekipa iz Podrujnice se razigrala u završnici susreta, što ipak nije bilo dovoljno za nešto ozbiljnije napraviti, od konačnih 4:2.

Na kraju zaslužena pobjeda MNK Komarna, kojem je ovo drugi uzastopni naslov, od ukupno tri liga kupa koja su uknjižili u UMA Metković malonogometnoj ligi.

Uskoro donosimo više detalja.

MNK KOMARNA: J. Ivanković (v), I. Krešić, D. Medak, T. Domić, I. Arar, J. Stjepanović, D. Ivanković, S. Dujmović.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

MNK SV.ROKO PODRUJNICA: B. Medić (v), S. Burđelez, M. Krilić, M. Šuman, D. Dominiković, M. Marinović, M. Burđelez, K. Ćelić, M. Vlatković (p.v.). Voditelj J. Marević.

 

SEZONA 2021/2022.

Karate klub ‘Knez Domagoj’ uspješno završio još jednu natjecateljsku sezonu

Objavljeno prije

Nakon dvije godine neizvjesnosti  i zabrane natjecanja i treniranja zbog pandemije COVID 19, napokon smo dočekali jednu sezonu u kojoj su se organizirala natejecanja. Naš klub je sezonu odradio veoma uspješno. Odradili smo 10-tak natjecanja. U klubu smo veoma zadovoljni ovosezonskim rezultatima, posebno zbog okolnosti u kojima smo djelovali posljednje dvije godine, ističe Mijo Volarević te dodaje:

U ovoj sezoni imamo 80-tak osvojenih medalja, i zlatnih i srebrenih i brončanih..

Treba istaknuti da smo bili uspješni i na Državnom prvenstvu za ml. uzraste gdje je naš natjecatelj Matej Kljusurić osvojio 3 mjesto i brončanu medalju. Medalja je za poen izmakla Deanu Knežiću, Za medalju na državnom imale su meč i Erika Vasilj, Lucija Plećaš i Jelena Lazarević.

Naš natjecatelj Matej Kljusurić je svojom medaljom s Državnog prvenstva zaradio  priznanje Športske zajednice grada Metkovića za sebe i za klub.

Moram istaknuti da je ovu sezonu na svojim leđima najviše iznio trener Mladen Kolovrat. Tek u drugom dijelu sezone priskočio mu je trener Ante Bebić, a na samom kraju i trener Mijo Volarević.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Čestitamo svim natjecateljima i trenerima.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije