Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 2 1200×300
PIVAC 1200×300

JOŠ JEDAN USPJEH METKOVSKOG BORCA

Edo Čavrk na LEFC 5-u održanom u Srbiji odnio pobjedu

Objavljeno prije

Edo Čavrk (2)

Metkovski MMA borac Edo Čavrk u četvrtak se borio na LEFC 5 eventu u Srbiji protiv Siniše Kondića. Odnio je pobjedu polugom na nozi tri sekunde prije isteka prve runde.

Pitali smo Edu o njegovim dojmovima s događaja, a on je bio izrazito zadovoljan svojim nastupom i kompletnim eventom.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

– Mislio sam da će borba biti lakša, jer sam uspio vidjeti da je (Kondića) na Vendetti Čečen završio u parteru nakon rušenja. Krenuo sam istom taktikom, što je na kraju dovelo do pobjede tri sekunde prije kraja runde. – rekao je Čavrk o svojoj pobjedi i protivniku.

Nakon borbe na društvenim je mrežama objavio kako se neko vrijeme neće opet boriti pa nam je i to obrazložio te najavio sljedeće nastupe:

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

– Imam ozljedu koju trebam sanirati da mogu nastaviti s pripremama za borbe koje bi trebale biti u rujnu i prosincu. Za sada vam smijem otkriti samo da se prva borba odvija na jako velikom turniru i da je na prostoru bivše Jugoslavije, a druga će biti u Njemačkoj.

– Pohvalio bih organizatora Miloša Stojkovića koji se maksimalno potrudio oko organizacije. Sve je bilo super, od najveće do najmanje stavke. Ovim bi putem pozdravio i zahvalio se svima koji me podržavaju, obitelji, prijateljima, i naravno vama – zaključio je Edo i rekao kako bi se vrlo rado odazvao na LEFC i sljedeći put.

Detaljnije informacije o nadolazećim borbama Čavrk još nije smio iznijeti pa ćemo još malo pričekati da saznamo gdje ćemo ga sljedeći put popratiti.

preneseno s profightstore.hr

BORILAČKI SPORTOVI

Članovi Kluba Sparta otputovali za Zagreb na Prvenstvo Hrvatske u kickboxu

Objavljeno prije

Klub Sparta

Članovi Kluba Sparta danas su otputovali za Zagreb gdje će se sutra na Prvenstvu Hrvatske u kickboxu, koje se igra u spomen na Davora Jovića, boriti sa svoja četiri člana. Predvođeni trenerom i borcom, Antom Šiljegom na turniru će nastupiti Jure ŠimovićFilip Dominiković i Laura Čiček.

Želimo im puno uspjeha u borbama i da se u Metković vrate bez ozljeda.

OGLAS Zemljišta Jerkovac 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Šambrole
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije