Ostanimo u kontaktu
CLUB DIVINE – Brown Sugar RnB

PRVENSTVO BALKANA U KARATEU

Duje Mihaljević (KK Metković) prošao službeno vaganje, Ante Leontić bio spriječen za put u Banja Luku

Objavljeno prije

Natjecatelj Karate kluba Metković,  DUJE MIHALJEVIĆ jučer je prošao službeno vaganje za Prvenstvo Balkana u mlađim uzrastima, u Banja Luci, te sutra nastupa za reprezentaciju Hrvatske u borbama.

Na Prvenstvu Balkana koje traje tri dana, nastupa 10 država, Hrvatska, Turska, BiH, Sjeverna Makedonija, Slovenija, Srbija, Montenegro, Rumunjska, Bugarska i Albanija sa 1039 natjecatelja

DUJE MIHALJEVIĆ nastupa u kategoriji dječaci 12 godina (iako ima 11) -47 kg gdje ga čeka 21 protivnik.

DUJE je na prošlom državnom prvenstvu osvojio dvije medalje srebro i broncu, u svojoj i starijoj uzrasnoj kategoriji, te time postao reprezentativac Hrvatske u mlađim uzrastima.

Duje Mihaljević

Ovo je Duji drugi nastup za reprezentaciju na Balkanskom prvenstvu.

Još se jedan natjecatelj Karate kluba Metković ANTE LEONTIĆ plasirao sa dvije državne  bronce, za nastup u reprezentaciji. Ante je također  trebao  nastupiti u Banja Luci, ali zbog spriječenosti nije moga krenuti na put. ANTE je inače nositelj SREBRENE medalje sa prošlogodišnjeg PRVENSTVA BALKANA

Sponzori ovog natjecanja su ZAJEDNICA ŠPORTOVA GRADA METKOVIĆA i  PROFILI.HR, klub im se na tome zahvaljuje.

Još jedna dobra vijest stiže iz Karate kluba Metković, DENIS ŽDERIĆ je od strane Hrvatskog karate saveza ponovo izabran na četverogodišnji mandat za predsjednika KOMISIJE ZA POJASEVE Hrvatskog karate saveza.

Komisiju čine 3 člana i tajnica, sjedište iste je u Splitu, a zadužena je za licenciranje svih ispitivača HKS-a, određivanje Ispitnih komisija, ovjeravanje  karate zvanja svih karateka,  od učeničkih do majstorskih, te izdavanje diploma.

Karate klub Metković svojim radom, masovnošću, vrhunskim rezultatima, te školovanim trenerskim kadrom, dostojno predstavlja naš grad na sportskoj  karate sceni Hrvatske, Regije i šire.

RUKOMET

Sin slavnog Slavka, Ivan Goluža potpisao za Metković Mehaniku

Objavljeno prije

Ostalo je još svega 13 dana do početka priprema metkovskih prvotimaca. U klubu kao i posljednjih skoro godinu dana stalno se nešto radi, ovog puta živo je pred dolazak sina našeg najtrofejnijeg rukometaša. Naravno, riječ je o sinu našeg igrača, kapetana, olimpijca i izbornika Slavke Goluže.

Ivan je osamnastogodišnjak potekao iz RK Zagreba, kako voli reći na njegovom rukometnom putu neizbježan je Metković te smatra kako je upravo naš klub najbolji izbor u Hrvatskoj za mladog igrača.

– Prepoznao sam viziju kluba i odlučio da je to najbolja situacija za profiliranje mene kao igrača. Metković je klub u kojem se osjećam kao doma, što i jesam. Nadam se da ću opravdati očekivanja trenera i publike. Dolazim sa voljom i željom za napretkom i siguran sam da ću se boriti za svaku minutu. Posljednjih tjedana za vrijeme ljetne stanke sam u razgovorima sa trenerom i obzirom na dobru komunikaciju s njim ne mislim da se i u ekipi necu dobro snaći, – izjavio je Ivan.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije