Ostanimo u kontaktu
Advent Metković LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
GAZ Benz 1200x400px

KUP SV. ILIJE

Dominacija desne strane Metkovića u malom nogometu

Objavljeno prije

KUP SV. ILIJE METKOVIĆOvogodišnji drugi po redu Kup sv. Ilije Metković igrao se po sistemu Župa na kojem je sudjelovalo 16 ekipa. Pobjednik Kupa je ekipa iz Župe sv. Nikole biskupa – Malonogometni klub Crni put, koja je u finalu savladala ekipu Jerkovac, također iz Župe sv. Nikole biskupa, sa rezultatom 2:1. Trećeplasirana ekipa je iz Župe Srca Isusova i Marijina, Vidonje – Malonogometni klub Mlinište.

Nagradu za najboljeg igrača turnira osvojio je Andrija Bebić (Jerkovac), za najboljeg strijelca, sa 8 postignutih pogodaka, Dragan Brečić (Crni Put), dok je za najboljeg vratara proglašen Maxim Tolić (Crni Put).

Podsjetimo, malonogometne ekipe s desne strane Metkovića ove sezone su osvojile:

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
  • Memorijalni malonogometni turnir “Mario Nikolić-Kiš” – ekipa Djeca Jerkovca
  • Memorijalni malonogometni turnir “Eugen Erjauc” – ekipa Crni Put
  • Malonogometni Kup Župa Sv. Ilija – ekipa Crni Put

UHIĆENI NA GRANICI

Na ljetovanju otuđili jet-ski i odvezli ga u Češku

Iako su na ljetovanju koristili vlastiti jet-ski, vratili su se u mjesto ljetovanja i od tamo otuđili još jedan jet-ski te ga odvezli u Češku gdje ga policija pokušava naći putem međunarodne policijske suradnje

Objavljeno prije

Foto: Ilustracija

Provedenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Policijske postaje Metković dvojica Poljskih državljana u dobi od 43 i 23 godine osumnjičeni su za kazneno djelo krađe i rano jutros predani pritvorskom nadzorniku Policijske postaje Metković.

Naime, u nedjelju, 16. srpnja 44-godišnjak je policiji prijavio krađu jet-skia koja se dogodila prethodne noći. Plovilo je bilo privezano za pontonsku platformu u moru u mjestu Blace u općini Slivno.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako su plovilo otuđili spomenuti poljski državljani koji su tu prethodno bili na ljetovanju.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Naime, tijekom ljetovanja su i sami koristili osobni jet-ski, te su se nakon odjave i povratka u Poljsku, zaustavili u BiH gdje su svoj jet-ski ostavili i praznim se trilerom vratili u Blace odakle su otuđili jet-ski kojeg su potom ostavili u Češkoj.

Uhićeni su na PGP Stara Gradiška temeljem raspisane potrage PP Metković kada su se vraćali po svoj jet-ski u BiH s namjerom da ga vrate u Poljsku.

Sveznalica 7400xXpx

Otuđeni jet-ski za sada nije pronađen i s tim ciljem je zatražena međunarodna policijska suradnja.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije