Ostanimo u kontaktu

EKIPA, A NE KLUB!

Dobra godina za ONK Metković

Objavljeno prije

ONK Metković

Bliži se kraj godine, zbrajaju se uspjesi i postignuća. Na tom tragu je i priopćenje koje smo dobili iz nogometnog kluba s desne obale Metkovića, ONK Metković. Prenosimo ga u cijelosti…

– Obnovljeno prijateljstvo staro preko 25 godina te odigrana prijateljska utakmica sa Željezničarom, Hajduk prvi put gostovao na Desnoj strani Metkovića, onkovci konačno u trenerkama, sponzorski šuškavci, proljetni dio sezone 2013./2014., poplava u Slavoniji, tradicionalna ONK TOČKA na svadbi, dijete ONK najbolje u Barceloninom kampu u Makarskoj, Dijamant s Klade na probi u Dinamu, uspomena na juniore ONK iz 1987. koji su te godine osvojili Kup, igrač ONK Metkovića osvojio Maraton lađa, Korejanac Branko potpisao za ONK, nove članske iskaznice, prvi dio sezone 2014./2015., ONK DJECA, ONK na Kineskom zidu, Juventus areni, Santiago Bernabeu i Nou Campu, nastup na BMT pod nazivom ONK – Oni Nemaju Kune.

Hvala Vam što ste pratili naš klub u 2014. godini, na isti način nastavljamo i u 2015. kada obilježavamo 40 godina postojanja našeg voljenog ONK Metkovića!!!

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije