Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

ZLATNE DJEVOJČICE

Djevojčice RA Jerkovac Metković pobjednice 16. Međunarodnog memorijalnog rukometnog turnira ‘Stanko Sivrić’

Objavljeno prije

Djevojčice RA Jerkovac Metković sudjelovale su na 16. Međunarodnom memorijalnom rukometnom turniru „Stanko Sivrić“ koji se je održao u Međugorju.

U kategoriji djevojčice 2006. godište, pobjedama protiv HRK Katarine 10:0, HŽRK Međugorja 23:2 i RA Čapljina 24:9 osvojile su uvjerljivo 1. mjesto.

Najboljom vratarkom turnira proglašena je naša Vanessa Bebić, dok je najboljom igračicom proglašena naša Karla Šiljeg.

Za RA Jerkovac nastupale su: Vanessa Bebić, Eva Šiljeg, Nikolina Medak, Sara Šiljeg, Karla Šiljeg, Nora Prusac, Lana Musulin, Lana Lacku, Luca Dominiković, Lea Ćerlek, Lea Dodig, Lidija Delija i Karla Bokan. Trenerica Martina Nikolić.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Čestitkama našim djevojčicama!

ŠKOLA BICIKLIZMA ZA DJECU I ODRASLE

Biciklistički Klub Metković počinje s upisom novih članova

Objavljeno prije

Biciklistički Klub Metković započinje s upisom novih članova te poziva sve sve zaljubljenike vožnje biciklom i boravka u prirodi da im se pridruže.

– Ove godine pod nazivom ‘Škola biciklizma‘ pozivamo sve ljubitelje vožnje biciklom i boravka u prirodi da nam se pridruže. Pripremili smo za svakoga po nešto, od rekreativnih vožnji, druženja, izleta do treninga i odlazaka na natjecanja.

Kao i dosadašnjih godina posebni naglasak stavljamo na  djecu  i njihov razvoj, tako da smo u suradnji s drugim Klubovima i iskusnim trenerima pripremili razne motoričke i razvojne treninge, biciklističke treninge, interaktivne radionice. Uz igru i zabavu im želimo približiti biciklizam kao sport, te zdrav način življenja i odrastanja. Dobna granica za upis djece je 2018.g. i stariji
Naravno nismo zaboravili ni one starije koje očekuje puno druženja, zanimljivih rekreativnih i natjecateljskih događaja. Jednostavno ako volite uživati u prirodi na dva kotača Biciklistički Klub Metković je idealan za vas.

Kao član Biciklistički Klub Metković očekuje vas dosta povlastica. Besplatni servisi vaših bicikla, popusti kod kupnje bicikla, opreme i dijelova su samo od nekih.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ako želite biti dio naše male obitelji slobodno nas za više informacija kontaktirajte putem naše FB stranice ili na  mob. 099 825 6646

Možda jesmo mali Klub, ali želimo raditi velike stvari. Krenite s nama u avanturu na 2 kotača, – pozivaju iz BK Metković.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije