Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

RUKOMET

Dječaci Škole rukometa RK Metković prvi u Čapljini

Objavljeno prije

Rukomet, rukometna lopta

Mladi rukometaši RK Metković ŠR pokazali su u subotu u Čapljini što znaju. Na turniru kojeg je organizirala RA Čapljina, rukometaši rođeni 2009. i mlađi bili su najbolji u skupini u kojoj je igralo sedam sastava (svatko sa svakim), te su bez poraza osvojili prvo mjesto.

Potom je na rasporedu bio okršaj prvog i drugog iz skupine za prvo mjesto, a mladi Metkovci su s 11:9 pobijedili domaćina RA Čapljina.

Trener Slavko Ujdur pohvalio je sve svoje male rukometaše i istaknuo da su svi dali svoj doprinos osvajanju pobjedničkog pokala. Mladi trener također je dodao da su mladi rukometaši RK Metković ŠR u protekloj sezoni sudjelovali na sedam trunira, a na četiri turnira osvojili su prva mjesta, te tri druga mjesta.

Tekst: Pero Jakić / Metković NEWS

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

KONOBA HERCEGOVAC ČAPLJINA

U petak večer hercegovačkih specijaliteta i vina podruma Matić

Objavljeno prije

Ljubitelji dobre kapljice i pravih hercegovačkih specijaliteta, petak na večer rezervirajte za Konobu Hercegovac. Naime, u suradnji sa lokalnom vinarijom Matić ujedinili su snage te će vrhunska gastro umijeća kuhara Saše Dragojevića upariti s vinima iz obližnjeg podruma.

Također, u petak u Čapljinskom restoranu ćete moći i po prvi put probati i dva vina koje vinarija do sad nije imala u ponudi, a to su Trnjak Con Amino i Žilavka Barrique Al Fine.

Degustacija vina je gratis, a samo tu večer sva vina Matić će se točiti po promotivnim cijenama.

Početak prosinačkih svečanosti najbolje je započeti ugodnim društvom uz dobru hranu i rajsku kapljicu!

Rezervacije na broj +387 36 806 849 ili putem Facebook stranice Konoba Hercegovac Čapljina.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije