Ostanimo u kontaktu
Dalmata - Jura Shop Vas časti niskim cijenama! LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

METKOVIĆ - OPUZEN, RUTA DUGA 10 km

Danas starta IX. Maraton lađarica, očekuje se velika borba za mjesta na postolju

Objavljeno prije

Danas, s početkom u 18.30 sati, ispod mosta u Metkoviću, startat će IX. Maraton lađarica. 11 posada uzburkat će Neretvu i krenuti prema cilju u Opuzenu.

Na IX. Maratonu lađarica nastupit će 10. udruga / 11 ekipa – 110 veslačica – 11 paričara – 11 bubnjara / taktičara. 7 udruga iz Neretvanske doline i 3 udruge iz unutrašnjosti, od toga 1 udruga s 2 posade.

Maraton lađarica se vesla od Metkovića do Opuzena (10 km)

Inače, Gusari iz Komina imaju dva zlata i jedno srebro, a Gusarice iz Metkovića također dva zlata i dvije bronce.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Gusarice iz Metkovića, obranile ( 2016. i 2017.) su zlato, veslajući uzvodno i sada su uz Donjanke na vrhu tablice, koje su obranile zlato veslajući Metković – Opuzen ( 2020.i 2021.)

Zaključno s 7. Maratonom lađarica, svih sedam brončanih odličja otišlo je u Metković (Metkovke su pet puta bile treće, a Gusarice dva puta)

IX. Maraton lađarica, nakon 6 godina ponovo se vesla na isti datum

Da li će ove godine Gusari iz Komina uzeti treću zlatnu medalju, da li će Nereide uzeti drugu zlatnu medalju, da li će Sisak obraniti broncu ili će se popeti za mjesto ili dva više, da li će Metkovke ili Gusarice nastaviti zaustavljeni niz i donijeti broncu u svoj Metković ????

U svakom slučaju očekuje se velika borba za mjesta na postolju, uzbuđenja neće nedostajati.

Svim lađaricama želimo mirnu Neretvu!

BK METKOVIĆ - BK BISTON

Ljubitelji boćanja dolaze na svoje, u Boćarski dom Metković stiže dvostruki prvak Hrvatske

Boćari Metkovića zahvaljuju vjernoj publici koja ih je prošlog vikenda bodrila do pobjede te ih pozivaju i ove subote kada u Metković stiže dvostruki prvak Hrvatske

Objavljeno prije

Ljubitelji boćanja dolaze na svoje, u sklopu 8. kola boćarske Super lige Hrvatske u subotu u Boćarski dom Metković stiže BK Biston.

Ekipa iz Baške Vode je dvije godine za redom prvak Hrvatske i u Metković stiže predvođena svjetskim prvacima braćom Marinom i Perom Ćubela. Ali i naše ‘momke’ se nešto pita, stoga vjerujemo da je pred nama prava poslastica za ljubitelje boćanja.

Biston je trenutno na drugoj poziciji prvenstvene tablice sa uknjiženih 15 bodova, dok je Metković na četvrtoj sa 12 bodova. Ukratko, ako boćari Metkovića pobijede u ovom susretu tada će se bodovno izjednačit s Bistonom.

Boćari Metkovića, ovom prilikom prije svega zahvaljuju vjernoj publici koja ih je prošlog vikenda bodrila do pobjede u susretu s Istrijanima te ih pozivaju i ove subote da ih podrže u što većem broju.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Boćarski dom Metković, subota, 4. veljače u 15 sati.

Tablica boćarske Super lige Hrvatske, nakon 7. kola

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Krafne 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije