Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
ICE PRO 1200
GAZ Benz 1200x400px
PIVAC 1200×300
PIVAC 2 1200×300

ČLANOVI ŽNK NERETVA U MEDULINU

Trener Duško Mijoč ‘Cure su ostavile dobar dojam i dobile pozivnicu za daljnje selektivne aktivnosti’

Objavljeno prije

Trener ŽNK Neretva Duško Mijoč s vratarkom Lanom Bebić te igračicama Petrom Menalo i Petrom Obradović sudjelovali su na selektivnom turniru za djevojčice rođene 2008. i 2009. godišta, koji se održao u Medulinu od 7. do 11. prosinca 2022..

– Cure su ostavile dobar dojam i dobile pozivnicu za daljnje selektivne aktivnosti, koje će se odvijati na proljeće iduće godine. Pod budnim okom izbornika WU-19 reprezentacije i koordinatora za ženski nogomet gosp. Božidara Miletića, koji je izrazio zadovoljstvo viđenim i pozvao cure ne još veći angažman u svojim klubovima da bi došle do reprezentativnog dresa.

Ovim putem se želim zahvaliti koordinatoru za ženske nogomet, gosp. Miletiću za odlično su radnju sa našim klubom, – rekao je trener Mijoč.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

ŽNK Neretva: Lana Bebić, Duško Mijoč, Petrom Menalo i Petrom Obradović

NK NERETVA

Završeni radovi na uređenju svlačionica igrališta ‘Iza Vage’

Objavljeno prije

Radovi na uređenju seniorske svlačionice igrališta ‘Iza Vage’ uspješno su završeni, čime je ostvarena još jedna investicija u sportsku infrastrukturu Grada Metkovića, izvijestio je gradonačelnik Dalibor Milan.

Ovaj projekt ima za cilj stvoriti kvalitetnije uvjete za treniranje sportaša.

Obnova je obuhvatila širok spektar radova, uključujući stolarske radove, potpunu izmjenu instalacija vode i struje, postavljanje nove keramike, te zamjenu otvora i sanitarija.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Ukupna vrijednost projekta iznosi približno 43 tisuće eura bez PDV-a. Investitor je Ustanova za kulturu i sport Metković, dok je financiranje osigurao Grad Metković.

– Ovaj projekt predstavlja značajan korak naprijed u razvoju sportske infrastrukture, omogućujući sportašima bolje uvjete za treninge i natjecanja, – poručio je Milan.

RENT-A-CAR M 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Bakin Kruh
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije