Ostanimo u kontaktu

XVI. VUKOVARSKI VESLAČKI MARATON

Članovi VK Neretvanski gusar osvojili 2. mjesto u kategoriji gradova veslajući Dunavom od Vukovara do Iloka

Objavljeno prije

Danas je VK Neretvanski gusar nastupio na XVI. Vukovarskom veslačkom maratonu, koji se veslao na 36 km dugoj dionici Dunava od Vukovara do Iloka.

Ovaj veslački maraton organizira HVK Vukovar u znak sjećanja na 23. rujna 1991. godine, dan osnivanja legendarne 204. vukovarske brigade i 32. člana Kluba koji su izgubili živote braneći Vukovar i Republiku Hrvatsku.

VK Neretvanski gusar je nastupio u kategoriji gradova, gdje su osvojili 2. mjesto, a u ukupnom poretku naši su izveslali 5. vrijeme od 8 posada koje su nastupile. Maraton su veslali: Marin Krešić, Mislav Dragobratović, Marko Kevo, Marijan Filipović, Luka Barišić, Nikola Petrušić, Nikola Vugdelija, Roko Brečić. S dečkima je također u Vukovaru bio tajnik Kluba – Davor Gnječ.

Pogledajte kako je bilo u galeriji fotografija:

Izvor i fotografije: VK Neretvanski gusar

PRIPREMNA UTAKMICA S VIŠIĆIMA

ONK Metković slaže momčad za nastavak prvenstva

Objavljeno prije

Autor

Iako prvenstvo županijskih nogometnih prvoligaša počinje tek 8. ožujka, uprava i stručni stožer na čelu s Tomislavom Plećašom slažu i uigravaju momčad za što bolje proljetne predstave.

Otišli su igrači Mario Popić u Neretvanac, i Dane Dominiković u Gusar iz Komina.

Došli su Marin Brečić i Drago Jelavić, te Zvonimir Krtalić iz nogometne škole mostarskog Zrinjskog, a koji je igrao za Neretvanac i Zmaj Blato, a trenutačno radi kao jedan od trenera u momčadi GOŠK-a iz Gabele.

Od ozljeda su se oporavili vrlo dobri igrači Nedjeljko Kaleb i Stipan Marević.

Danas, u nedjelju 23. veljače ONK Metković se na svom terenu sastaje s Višićima, a sljedeće srijede na rasporedu je kup utakmica Metković – Gusar s početkom u 15 sati.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama3 300×250

Najčitanije