Ostanimo u kontaktu
CLUB DIVINE – Brown Sugar RnB

ČESTITAMO!

Četvero natjecatelja Karate kluba Metković, u borbama su ukupni prvaci Dalmatinske karate lige 2019.

Objavljeno prije

U nedjelju je Karate klub Metković nastupio na dvjema karate ligama, matičnoj Dalmatinskoj u Poličniku pokraj Zadra i Hercegovačkoj u Širokom Brijegu.

U Poličniku pokraj Zadra, pod vodstvom trenera Dine Žderića i pom trenera Ante Krstičevića, nastupilo je 8 natjecatelja KK Metković i osvojilo ukupno 4 zlata i 2 srebra. Na natjecanju je nastupilo 313 natjecatelja iz 20 dalmatinskih klubova. Natjecanje je organizirano od strane Dalmatinskog odbora Hrvatskog karate saveza i Karate kluba Velebit, a medalje za KK Metković su osvojili:

ZLATA

  • Dora Galov, učenice +54 kg
  • Duje Žderić ml.učenik +44 kg
  • Duje Mihaljević, ml.kadet -48 kg
  • Ante Leontić, učenik +55 kg

SREBRA

  • Lucija Utovac, kadetkinja +54 kg🥈
  • Katja Jerković, ml.kadetkinje -44 kg🥈

Nastupili su još Karla Pezić i po prvi put Ivan Krstičević, koji ima svega 6 godina, Iako nisu osvojili medalje, bili su i više nego dobri.

Karate klub Metković je u ukupnom poretku za 2019 u borbama iznjedrio 4 UKUPNA PRVAKA Dalmatinske KARATE LIGE  u njihovim kategorijama, a to su:

  • DORA GALOV, ANTE LEONTIĆ,
  • DUJE MIHALJEVIĆ i DUJE ŽDERIĆ.

Također KK Metković sa jednom natjecateljicom Anjom Pokrajac nastupio je na V kolu KARATE LIGE Hercegovina, u Širokom Brijegu, BiH.

Anja pobjeđuje sve do finala, ali u finalu ostaje neriješeno, te na odluku sudaca gubi i osvaja srebrenu medalju.

Konačni rezultati ukupnih pobjednika ove karate lige, biti će objavljeni na I kolu lige u 2020.g.

Ovim je karate klub završio natjecateljsku sezonu za 2019,  te u klubu predstoji polaganje za viša učenička zvanja, proglašenje najboljih klupskih natjecatelja i završna Božićna zabava.

RUKOMET

Sin slavnog Slavka, Ivan Goluža potpisao za Metković Mehaniku

Objavljeno prije

Ostalo je još svega 13 dana do početka priprema metkovskih prvotimaca. U klubu kao i posljednjih skoro godinu dana stalno se nešto radi, ovog puta živo je pred dolazak sina našeg najtrofejnijeg rukometaša. Naravno, riječ je o sinu našeg igrača, kapetana, olimpijca i izbornika Slavke Goluže.

Ivan je osamnastogodišnjak potekao iz RK Zagreba, kako voli reći na njegovom rukometnom putu neizbježan je Metković te smatra kako je upravo naš klub najbolji izbor u Hrvatskoj za mladog igrača.

– Prepoznao sam viziju kluba i odlučio da je to najbolja situacija za profiliranje mene kao igrača. Metković je klub u kojem se osjećam kao doma, što i jesam. Nadam se da ću opravdati očekivanja trenera i publike. Dolazim sa voljom i željom za napretkom i siguran sam da ću se boriti za svaku minutu. Posljednjih tjedana za vrijeme ljetne stanke sam u razgovorima sa trenerom i obzirom na dobru komunikaciju s njim ne mislim da se i u ekipi necu dobro snaći, – izjavio je Ivan.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije