Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2

METKOVIĆ DO BODOVA TEK U ZAVRŠNICI UTAKMICE

Braća Jelčić se vratila u redove Onkovaca, obojica asistirali za pogotke

Objavljeno prije

ONK Metković

Foto: arhiva

Metković je relativno rano stigao do pogotka. U 17. minuti pogodio je Ante Sokol za 1:0. Njemu je znalački asistirao povratnik u momčad Nikola Jelčić. Očekivalo se da će domaća momčad nastaviti napadati i pogađati ali se to nije dogodilo. Žrnovo se otvorilo i prijetilo, a u obrani su igrači trenera Skokandića dobro stajali. Na opće iznenađenje gosti su uspjeli poravnati u 63. minuti preko Tomovića. U redove Metkovića, zamijetilo se, uvukla se određena nesigurnost, a igralište natopljeno vodom nije dopuštalo razvijanje napadačkih aktivnosti kako su to Metkovci htjeli.

Ipak, pravda je zadovoljena u 81. minuti kada je Vinko Batinović doveo svoju momčad preciznim udarcem do 2:1. Bolji i kvalitetniji sastav okrunio je svoju igru i trećim pogotkom  u 86. minuti. U istoj minuti u igru je ušao Marin Jelčić. On je idealnom dugom loptom koja je imala oči, pronašao Dragu Jelavića, a iskusni strijelac iz punog trka je pogodio suprotan kut mreže vratara Žrnova Mate Batinovića. Ujedno, to je značilo i pobjedu Onkovaca, koji su je doista i zaslužili. Međutim, posebno je važno istaknuti povratak na teren braće Jelčić, Marina i Nikole koji su prije godinu dana obavili teške operacije koljena. Nikola nije igrao pune dvije godine, a Marin tri godine. A na ovoj utakmici obojica su asistirali strijelcima. Uz čestitke za igru i asistencije, želimo da ih u budućnosti zaobiđu bilo kakve ozljede.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

ONK  Metković – NK Žrnovo 3:1 (1:0)

Prošle subote ONK  Metković nije putovao u goste Croatiji u Gabrile kako bi odigrao zaostalu prvenstvenu utakmicu. Čelnici kluba prikupili su svu potrebnu dokumentaciju iz koje su vidljivi razlozi neodlaska u Gabrile.

Sveznalica 7400xXpx

Evo i ostalih rezultata 19. kola

NK Gusar – NK Orebić 1:0

NK Župa dubrovačka – NK Neretva (odgođeno za 25. travnja)

NK Croatia – NK Maestral (nije odigrano – gosti iz Krvavca nisu došli)

Pero Jakić

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije