Ostanimo u kontaktu
CLUB DIVINE – Brown Sugar RnB

PEH METKOVSKOG BORCA

Edo Čavrk zbog ozljede neće nastupati na NFC 8-u

Objavljeno prije

Edo Čavrk

Povratnička borba metkovskog borca Ede Čavrka trebala se održati 7. listopada u Zagrebu na borilačkom turniru NFC 8 – Nokaut Fighting Championshipu, ali zbog ozljede to neće moći učiniti.

Edo Čavrk ozljedio se na treningu i vjerojatno neće biti u mogućnosti trenirati do kraja godine.

– Do ozljede je došlo na treningu pri rušenju mog klupskog kolege. Pri padu sam se dočekao na lijevu ruku što rame nije uspjelo podnijeti te je iskočilo. Nažalost, veoma je moguće da sam s treninzima za ovu godinu gotov jer se kost oštetila i krhotina mi se zabila u mišić te ću trebati operativni zahvat kako bismo sve završili. Uz malo sreće i mnogo tvrdoglavosti, koju, naravno, imam, trebao bih se potpuno oporaviti između dva i šest mjeseci. Želim se zahvaliti trenerima koji su bili tu i smirivali me nakon toga što se dogodilo, kao i bratu koji mi pomaže oko svega te prijateljima koji su mi velika podrška – kazao je Čavrk.

Želimo mu brz oporavak!

BORILAČKI SPORTOVI

Članovi Kluba Sparta otputovali za Zagreb na Prvenstvo Hrvatske u kickboxu

Objavljeno prije

Klub Sparta

Članovi Kluba Sparta danas su otputovali za Zagreb gdje će se sutra na Prvenstvu Hrvatske u kickboxu, koje se igra u spomen na Davora Jovića, boriti sa svoja četiri člana. Predvođeni trenerom i borcom, Antom Šiljegom na turniru će nastupiti Jure ŠimovićFilip Dominiković i Laura Čiček.

Želimo im puno uspjeha u borbama i da se u Metković vrate bez ozljeda.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl9 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije