Ostanimo u kontaktu
Advent Metković LPG Narona
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2
GAZ Benz 1200x400px

PRVA BOĆARSKA LIGA

Boćari Metkovića danas u Primoštenu traže bodove spasa

Objavljeno prije

Danas (subota) su na rasporedu utakmice 11. kola u Prvoj boćarskoj ligi, a boćari Metkovića bodove spasa potražit će na gostovanju u Primoštenu.

Kažemo bodove spasa prije svega zbog činjenice da se Metković nalazi na 8. mjestu na ljestvici sa svega 6 osvojenih bodova, a Primošten na devetom mjestu sa 4 boda. U slučaju pobjedi boćari Metkovića pobjegli bi na osam bodova, ili četiri više od Primoštena. U slučaju pobjede domaćina, oni bi se bodovno poravnali s Metkovićem pa bi se u sljedećim kolima odlučivalo koja će dva kluba (deveti i deseti) napustiti prvu ligu. Na posljednjem su mjestu Marinići, bez bodova.

Treba naglasiti da u 12. kolu boćari Metkovića dočekuju Zrinjevac, dok će Primošten u goste Marinićima. U slučaju današnje pobjede u susretu s Metkovićem, i u slučaju pobjede na gostovanju kod BK Marinići, Primoštenci bi imali 8 bodova, što bi produžilo neizvjesnost oko opstanka Metkovića.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Stoga će Metkovci danas uložiti svo svoje umijeće i energiju ne bi li pobijedili i tako makar donekle stabilizirali svoj položaj na ljestvici. Uvjereni smo da braća Čorluka, Dodig, Grstičević i ostali metkovski majstori boćanja mogu danas do pobjede.

METKOVSKI PREMIJERLIGAŠ POJAČAO REDOVE

Kapetan Ribole, Danijel Papić potpisao za RK Metković Mehanika

Objavljeno prije

RK Metković Mehanika je pojačao svoje redove za nastavak prvenstva, potpisan je ugovor s pivotom Danijelom Papićem iz RK Ribole Kaštela.

Kako smo već pisali, niz negativnih rezultata Metković Mehanike nije došao sam od sebe, prvenstveno rezultat je to izostanka dva ključna igrača zbog ozljeda, Hrvoja Batinovića i Domagoja Grizelja. Vjerujemo da će se ovim pojačanjem metkovski premijerligaš vratiti na pobjedničke staze.

Tim povodom iz RK Metković Mehanika su objavili:

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Veliko pojačanje za nastavak prvenstva.

Od danas je naše redove pojačao pivot Danijel Papić iz RK Ribole Kaštela. Danijel je ponikao u Akademiji Balić/Metličić, nakon toga nastavio je svoj rukometni put u RK Sesvetema te je zadnje dvije sezone kao kapetan momčadi predvodio ekipu Ribole Kaštela u premijer ligi.

Sveznalica 7400xXpx

Također Danijel je bio član Hrvatske reprezentacije kroz cijeli kadetski te juniorski staž pa ga se sa pravom smatra trenutno jednim od najtalentiranijih pivota u Hrvatskoj.
Dolaskom Danijela naš klub još jednom potvrđuje svoj put kojim želi ići u budućnosti.

Danijel dobrodošao i sretno!

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Nedjelja 300×250
Svadbeni salon Dalmata 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije