Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

BORBA ZA OPSTANAK ILI ZA VRH LJESTVICE

Boćare Metkovića očekuje težak ispit u susretu s Gorčinom

Objavljeno prije

Boćarski klub Metković

Boćari Metkovića u subotu s početkom u 15 sati na svom terenu dočekuju BK Gorčina iz Omiša s dobrom vjerom u pobjedu i saniranje dosadašnjih bodovnih minusa.

Sveznalica 7400xXpx

Naime, radi se o susretu koji može biti bitan u borbi za opstanak u prvoligaškom društvu, dok bi u slučaju pobjede Metkovcima bio otvoren put k sredini ljestvice ili samom vrhu u nastavku prvenstva.

Metković je u tri utakmice upisao jednu pobjedu i 3 boda te se nalazi na šestom mjestu, dok je Gorčina u četiri utakmice ostvarila jednu pobjedu i 3 poraza pa se nalazi na osmom mjestu. Podsjetimo, Pula je vodeća s 9 bodova iz tri utakmice, a toliko bodova imaju Zrinjevac i Pazin.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Iskusni boćar i nekadašnji svjetski prvak Markica Dodig ovako rezonira:

– Gubitak bodova doveo bi nas u određenu neizvjesnost i borbu za opstanak u ligi, odnosno u lošiji položaj u odnosu na druge klubove. Znam da je Gorčina jedna iskusna ekipa koja je prošle sezone tek dva kola prije kraja osigurala opstanak, ali nismo ni mi početnici. Smatram da bi sve osim naše pobjede za nas bila prava katastrofa. Mi jesmo mlada momčad koja je nesretno izgubila u Poreču i doma protiv Breljana koji su nešto iskusniji, ali nam je pobjeda (22:4) u Rijeci protiv Lovrana vratila samopuzdanje i optimizam uoči sraza s Omišanima, – rekao je Dodig.

Iskusnog boćara Metkovića informirali smo o tomu da prijatelji boćanja-nepušači negoduju zbog pušenja u Boćarskom domu dok traje utakmica. Njegov odgovor bio je jasan i nedvosmislen, te je rekao da u Domu lijepo piše da je pušenje zabranjeno te da svi koji vole nikotin imaju i druge mogućnosti osim pušenja u dvorani.

Naglasio je, međutim drugi problem, a to je pitanje grijanja u dvorani koje nije odgovarajuće ni za treninge ni za utakmice. Temperatura u prostoru morala bi biti iznad 12 stupnjeva, što za sada nije slučaj. Kada će se i hoće li se riješiti jedan od krucijalnih problema boćara ostaje bez odgovora.

Piše: Pero Jakić / Metković NEWS

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

Sveznalica 7400xXpx

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije