Ostanimo u kontaktu

BOĆARI NA PRAGU DRUGE LIGE

BK Metković samo veliko sportsko čudo može zadržati u Prvoj ligi

Objavljeno prije

Boćari Metkovića izgubili su na svom terenu možda i odlučujuću utakmicu u borbi za opstanak u Prvoj boćarskoj ligi.

Bolji od njih bili su igrači Istre Poreč koji su više pokazali i kvalitetnije igrali.

Markica Dodig u susretu s Punišom (pojedinačno) donio je prva dva poena svom klubu, zatim gosti pobjeđuju u paru klasično, u trojkama klasično bilo je 1:1, ali nakon toga dva poena u bližanju i izbijanju u krug odlaze na stranu Istrijana. Andrija Čorluka u brzinskom donosi nova dva poena za Metković, da bi gosti nanizali šest pobjeda i 12 poena zaredom. Slijedila je domaća pobjeda (Batinić, Dodig) u paru klasično, ali su dva poena u trojkama klasično otišla na konto Istre.

Nakon novog poraza, jedino veliko sportsko čudo može zadržati Metkovce u Prvoj ligi. Međutim, možda se čudo ipak dogodi.

BK Metković – BK Istra Poreč 7:19

NOVI TRENER PREUZEO NERETVU

Ivan Bubalo je novi trener Neretve

Objavljeno prije

Autor

Foto: Bljesak.info

Nakon odlaska trenera Damira Borovca, u ponedjeljak je UO NK Nertva odlučio da će metkovskog trećeligaša voditi Ivan Bubalo, donedavno trener drugoligaša Solina.

Ranije je dvije sezone bio član stručnog stožera HŠK Zrinjski iz Mostara, a samostalno je vodio NK Branitelj.

Očito je da je UO Neretve uvidio ozbiljnost trenutačnog stanja i položaja na ljestvici, osobito nakon poraza od 3:0 u Blatu u utakmici sa Zmajem, pa se odlučio na rekonstrukciju stručnog stožera.

U dosadašnjem dijelu prvenstva Neretva  je ostvarila samo tri pobjede, igrala je u ritmu srijeda-nedjelja zbog korone, a ljetne pripreme su upravo zbog samoizolacije bile od male koristi.

Stoga je pred novim trenerom velika zadaća kako osvježiti momčad i već u subotu s Uskokom pokazati kako će Neretva izgledati u budućnosti.

Nastavi čitati
Svadbeni salon Dalmata 300×250

Najčitanije