Ostanimo u kontaktu

NOVA POBJEDA BOĆARA

BK Metković osigurao drugo mjesto i Super ligu

Objavljeno prije

Boćari Metkovića pobijedili su boćare Otoka (16:10) i tako osigurali drugo mjesto, s naznakom da još moraju pobijediti Primošten kako bi se izbjegle bilo kakve dvojbenosti oko konačnog plasmana. Uglavnom osigurali su nastupe u Super ligi u novoj sezoni, a nakon još dvije utakmice slijedi stanka, a potom nova iskušenja u završnici (play off).

Što se tiče subotnjeg okršaja sa vrlo dobrim igračima Otoka , ako bismo sudili po konačnom rezultatu moglo bi se činiti da je Metković do bodova došao glatko i bez previše napora, ali nije bilo tako. Prije zadnjih igara po disciplinama rezultat je bio iznenađujućih 9:9 ! Metkovci su nakon toga pokazali znanje i upisali redom sve same pobjede uz jedan neodlučen ishod . Tako su riješili sve dileme i trećeplasiranoj ekipi pobjegli za pet bodova.

NAKON DULJE STANKE RUKOMETAŠICE NASTAVLJAJU PRVENSTVO

Rukometašice Metkovića u nedjelju gostuju u Makarskoj

Objavljeno prije

Autor

Arhivska fotografija

Konačno će i rukometašice Metkovića nastaviti drugoligaško natjecanje, a već u nedjelju čeka ih put u nedaleku Makarsku. Tamo će odmjeriti snage, znanje i sposobnosti s kolegicama iz ekipe Hoteli Makarska. Početak utakmice planiran je za 11 sati, 16.svibnja.

Naše hrabre i ustrajne, mlade Metkovke do sada su postigle značajne rezultate u tom stupnju natjecanja. Prikupile su 10 bodova i čvrsto drže peto mjesto, dok su njihove kolegice iz Makarske na sedmoj poziciji sa sedam bodova.

U nedjelju ćemo doznati komu je stanka u natjecanju (zbog poznatih razloga) više štetila ili pogodovala, ali, prije svega može se očekivati zanimljiva utakmica i dobar rukomet.

Podsjetimo, vodeći je ŽARK Split s 24 boda, ali ga s isto toliko bodova slijede Petason Vranjic na drugom, i Trogir na trećem mjestu.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Akcija Sl7 Banner 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije