Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

BAĆINA TRAIL

Avanturistički dan na Baćinskim jezerima

Objavljeno prije

bacinatrail

Sudionike očekuje atraktivna staza dužine 10,5 kilometara koja prolazi oko samih jezera i prilagođena je svim uzrastima. Početak utrke je u 16:30 sati, a start i cilj bit će na plaži u Peračkom Blatu. Natjecatelji nastupaju pojedinačno. Prijave traju sve do dana utrke, a možete ih obaviti i neposredno prije početka natjecanja. Sudionici u prijavi moraju navesti ime i prezime te poslati potvrdu o uplati startnine koja iznosi 50 kuna po osobi, a uključuje majice, vodu na 2 kontrolne točke i vrhunski dan u prirodi.

plakat-bacinaNa ruti će biti postavljeno 5 kontrolnih točaka, a na dvije će natjecateljima biti osigurana voda za piće. Za uspješan završetak utrke potrebno je proći sve kontrolne točke proizvoljnim redoslijedom, a svi trkači će prije starta dobiti karte na kojima će one biti ucrtane. Za sigurnost sudionika utrke pobrinut će se Hrvatska gorska služba spašavanja. Sve ostale informacije možete potražiti na facebook stranici avanturističkog kluba Osmice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Osim same trail utrke koja počinje u popodnevnim satima, na plaži u Peračkom Blatu od ranog jutra odvijat će se i brojne druge aktivnosti koje su otvorene za sve one koji taj dan žele provesti u ljepoti Baćinskih jezera i upoznati se sa aktivnostima AK Osmice. Posjetitelji će tako moći uživati u kajak turama po jezerima, za najmlađe će biti napravljen adrenalinski park, ljubitelji oružja moći će se okušati u pucanju iz airsoft pušaka i ostalog oružja, a ostatak će moći ležati na travi i uživati u mirisima roštilja, igrati odbojku na pijesku ili ispoljavati bilo koju drugu aktivnost. Za sve veslače i one koji se tako osjećaju bit će organizirana revijalna utrka. Svi koji žele ispeći štogod na roštilju, mogu slobodno donijeti to što žele pojesti, roštilj će biti na raspolaganju tako da nitko neće ostati gladan. Dakle, pozvani su apsolutno svi koji žele 7. rujna raditi nešto drugačije i provesti dan daleko od svakodnevnih briga. Na vama je samo da dođete, a oni će se pobrinuti da ne požalite što ste navratili, napominju iz Osmice.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije