Ostanimo u kontaktu

MEĐUNARODNI DBG TURNIR

5 zlata, 2 srebra i 2 bronce za Karate klub Metković s turnira u Čitluku

Objavljeno prije

Danas je Karate klub Metković nastupio u Čitluku, BiH na međunarodnom klupskom karate turniru DBG OPEN na kojem su nastupila 43 kluba iz 6 zemalja  za 593 natjecatelja.
Karate klub Metković nastupio je sa 9 natjecatelja iz mlađih uzrasta u borbama, pod vodstvom trenera DINA ŽDERIĆA, koji su osvojili 9 medalja, od čega 5 zlata,  2 srebra i  2 bronce.
ZLATA su osvojili:
– DUJE ŽDERIĆ,
– NERA GRLJUŠIĆ,
– EMA GALOV,
–  DORA GALOV
– ANTE LEONTIĆ
SREBRA su osvojili:
– KATJA JERKOVIĆ
– DUJE MIHALJEVIĆ
BRONCE su osvojili:
– ANJA POKRAJAC
– JOSIP ĆERLEK
Sedam finalnih borbi i osvojenih 5 zlata pokazatelj su stručno odrađenih ljetnih priprema i dobar početak drugog dijela sezone 2019

Sutra 5 natjecatelja kadetskog i juniorskog uzrasta Karate kluba Metković odlazi put Podgorice, Crna Gora na međunarodni klupski karate turnir  KUP Šampiona, gdje su prijavljena 43 kluba iz 8 zemalja sa 675 natjecatelja.

1. HRVATSKA BOĆARSKA LIGA

Težak poraz metkovskih boćara u Puli

Objavljeno prije

Autor

Boćari Metkovića su u 8. kolu Prve HBL na gostovanju u Puli doživjeli novi, i mora se priznati vrlo neugodan prvenstveni poraz.

U prvoj disciplini pojedinačno klasično Markica Dodig pobijedio je domaćeg boćara Guština s 11:5 i svojima donio dva poena. Nažalost, voda je do kraja utakmice tekla na mlin domaće Pule čiji su igrači dobili u svim disciplinama. Konačan rezultat 24:2 najbolje govori o odnosu snaga na terenu i trenutačnoj snazi metkovskog prvoligaša koji je u osam utakmica osvojio šest bodova te se nalazi tek na osmom mjestu.

Vodeća Pula i drugoplasirani Vargon Rijeka imaju po 21 bod.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama10 300×250

Najčitanije