Ostanimo u kontaktu

GRAD METKOVIĆ

Poziv za prijavu štete od elementarne nepogode uzrokovane mrazom

Objavljeno prije

Gradska uprava Metković

Na temelju Zakona o zaštiti od elementarnih nepogoda („Narodne novine“, broj 73/97 i 174/04) župan Dubrovačko neretvanske županije, proglasio je  za gradove  Metković, Ploče i  Korčula, te općine Blato, Vela Luka, Smokvica, Konavle, Pojezerje, Slano  i  Lastovo  elementarnu nepogodu uzrokovanu mrazom koja je u vremenu od 21. travnja – 23. travnja 2017. godine nanijela velika oštećenja u vinogradima, te na pojedinim povrtlarskim i ratarskim kulturama.

Pozivaju se poljoprivredni proizvođači koji obrađuju površine na području Grada Metkovića, a koji su pretrpjeli štetu od elementarne nepogode MRAZA  da istu prijave Gradu Metkoviću, Stjepana Radića 1. u vremenu od  04. svibnja 2017. godine  (četvrtak) do 12. svibnja  2017. godine (petak)  Prijave  pristigle nakon  12. svibnja 2017. godine neće se uzimati u razmatranje.

Prijave se  predaju na predviđenom obrascu (EN-P) koji se može preuzeti u Gradu Metkoviću, Stjepana Radića i na službenim stranicama Grada Metkovića www.metkovic.hr

Uz prijavu je potrebno obavezno  priložiti:

– preslik osobne iskaznice, kontakt telefon, podatak o OIB-u, podatak o IBAN-u, podatke o površini zasađenih povrtnih kultura za koje se prijavljuje šteta te podatak o broju trsova za  vinovu lozu.

POVJERENSTVO ZA PROCJENU ŠTETA OD
ELEMENTARNIH NEPOGODA

 

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Reklama1 300×250
Grey&Pardino Pub Kviz 300px

Najčitanije