Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

KONSTITUIRANA ŽUPANIJSKA SKUPŠTINA

Za predsjednika skupštine izabran Ivan Margaretić iz HSU-a

Objavljeno prije

zupanijska-skupstina

Jučer je u Dubrovniku održana konstituirajuća sjednica Skupštine Dubrovačko-neretvanske županije na kojoj je za predsjednika izabran Ivan Margaretić iz HSU-a, dok su za potpredsjednike izabrani Vicko Ivančević (HSLS) i Oleg Valjalo (SDP).

Novi predsjednik kazao je kako je jedan od prioriteta u njegovom mandatu zalaganje za izgradnju Pelješkog mosta, izgradnja auto ceste do Dubrovnika te povratak institucija koje više nemaju svoje sjedište u Dubrovniku kao što su Carina, Trgovački sud, HZZO i druge. Rekao je i kako očekuje da će Dubrovačko-neretvanska županija, koja je peta po razvoju u Hrvatskoj, za četiri godine biti na trećem mjestu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Župan dubrovačko-neretvanski Nikola Dobroslavić obraćajući se okupljenima pozvao je sve vijećnike na zajednički rad za dobrobit Dubrovačko-neretvanske županije i svih njezinih građana.

U Skupštini Dubrovačko-neretvanske županije od 41 vijećnika, 19 je iz koalicije HDZ – HSLS – HSP dr. AS – HSU, 12 vijećnika čini koalicija SDP – HNS- HSS, po četiri vijećnika imaju Nezavisna udruga Most i Dubrovački demokratski sabor, a dva mjesta pripadaju Hrvatskim laburistima.

GALA HOME 740px

Izvor: Hina | Foto: Cropix

VIKEND PIKNIK FEST

Mihael Borna Bjeliš pobjednik Šahovskog turnira za kadete, drugi Jakov Crnjac, a treći Jakov Šiljeg

Objavljeno prije

Povodom obilježavanja 31. obljetnice A satnije ZNG Metković, prve postrojbe HV-a u dolini Neretve, Udruga veterana 4. gardijske brigade DNŽ i HŠK Metković organizirali su turnire u šahu za kadete i seniore.

Šahovski turnir za kadete održao se u subotu, u sklopu Vikend piknik festa u Gradskome parku, a prvo mjesto pripalo je Mihaelu Borni Bjelišu.

Njegov suparnik iz finala, Jakov Crnjac osvoji je drugo mjesto, a treće je pripalo Jakovu Šiljegu.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Pobjednicima su pokale uručili predstavnici Udruge veterana 4. gardijske brigade DNŽ, Boro Obrvan i Ante Pehar.

Čestitamo svima sudionicima, te ovom prilikom najavljujemo šahovski turnir za seniore koji će se održati u prostorijama HŠK Metković u nedjelju od 10 sati.

GALA HOME 740px

Program prvog Vikend piknik festa vodila je direktorica Turističkoga ureda Turističke zajednice grada Metkovića Magdalena Medar Ujdur.

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
DNŽ Dodatno 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije