Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

IZABRANO NOVO VODSTVO

Vinko Dragović novi predsjednik metkovskog HNS-a

Objavljeno prije

hns-metkovic-3

Metković, 24. listopada 2013. godine – Metkovski HNS izabrao je inženjera informatike Vinka Dragovića za novog predsjednika podružnice. Za potpredsjednike su izabrani magistra ing. građevinarstva Željana Glavinić te inženjer arhitekture Vicko Krešić, dok je tajnica i dalje magistra prava Paulina Šiljeg. Skupštini je nazočio i tajnik Dalmatinskog regionalnog saveza Hrvatske narodne stranke – liberalnih demokrata Valentin Dujmović, koji je pozdravio okupljene članove, te poželio uspjeh u radu novom vodstvu podružnice Metković.

Nakon što je izabran na čelo metkovskog HNS-a, novi predsjednik izjavio je kako je njegov cilj u slijedeće 4 godine organizacijsko jačanje gradskog HNS-a. U svom govoru nakon izbora Vinko Dragović najavio je revitalizaciju podružnice, kao i nove snažne aktivnosti na privlačenju članstva.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Uz izbor predsjednika i njegovih zamjenika na dnevnom redu su se našla izvješća o radu podružnice, a skupštinari su izabrali i nove članove Predsjedništva i Nadzornog odbora, Županijske skupštine, te članove Sabora HNS-a

hns-metkovic-2 hns-metkovic-1

GALA HOME 740px

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije