Ostanimo u kontaktu
AKCIJA! Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px

MINISTAR KUJUNDŽIĆ POTVRDIO

Već je osiguran novac za osnivanje i opremanje Dnevne bolnice u Metkoviću – javio je Dalibor Milan

Objavljeno prije

Kao građanin Metkovića i obiteljski čovjek, koji s vama dijeli i živi sve probleme našega voljenog grada, osobno sam se pismom obratio ministru zdravstva prof. dr. sc. Milanu Kujundžiću s pitanjem koje sve nas zajedno uistinu muči – kada ćemo dobiti Dnevnu bolnicu? – javio nam je kandidat za gradonačelnika, Dalibor Milan, te ustupio odgovor ministra zdravstva u kojem potvrđuje tu veliku vijest, odnosno, da je već osiguran novac za osnivanje i opremanje Dnevne bolnice u bivšoj zgradi Općinskog suda u Metkoviću!

Odgovor ministra Kujundžića prenosimo u cijelosti:

Sveznalica 7400xXpx

– Poštovani gospodine Milan,

Ministarstvu zdravstva Republike Hrvatske izuzetno je važno osigurati specijalističke usluge pacijentima iz doline Neretve, koji sada radi tih usluga moraju putovati u Dubrovnik. I to u posebno otežanim okolnostima ne samo zbog velike udaljenosti, nego i zbog nužnog prelaska državne granice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Ministarstvo je u tom smislu iz EU fondova već osiguralo financijska sredstva za opremanje Dnevne bolnice u Metkoviću te je s Općom bolnicom Dubrovnik dogovorilo njeno osnivanje, čime će za njen rad biti osigurani liječnici specijalisti i medicinske sestre te sav ostali potrebni zdravstveni kadar. Time pacijenti iz doline Neretve neće više trebati putovati u udaljene bolnice, već će brojne dijagnostičke postupke kao što su ultrazvuk srca, doppler krvnih žila, ultrazvuk dojki, spirometriju, gastroskopiju, kolonoskopiju i brojne druge specijalističke preglede moći obaviti u Metkoviću.

Također sam uvjerenja da se zajedničkim snagama – u suradnji i partnerstvu s lokalnom zajednicom – može još znatnije pridonijeti unaprjeđenju sustava zdravstva, kao i podizanju kvalitete pružanja zdravstvenih usluga našim građanima.”

S poštovanjem,
ministar zdravstva prof. dr. sc. Milan Kujundžić, dr. med.

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

Sveznalica 7400xXpx

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Jastučići s čokoladom 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije