Ostanimo u kontaktu
Dalmata Jura shop LPG Narona
GAZ Benz 1200x400px
TASLAK 1200xXXX

HSS METKOVIĆ

Stipo Gabrić Jambo novi predsjednik HSS-a Metković

Objavljeno prije

hss-metkovic

METKOVIĆ, 5. Studenog 2013. – Sinoć je u Zgradi političkih stranaka održana Izborna skupština Gradske organizacije HSS-a Metković.

Unatoč neuspjehu na prošlim lokalnim izborima, mr. sc. Stipo Gabrić Jambo i dalje ima apsolutnu podršku članstva Gradske organizacije HSS-a Metković, koje ga je  izabralo za novog predsjednika.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Za potpredsjednike su izabrani mr. sc. Vatroslav Vugdelija i Pero Nikoletić, za tajnika Renato Vučković, te za blagajnika Filko Volarević.

Za članove GO HSS-a Metković izabrani su: Željko Alimić, Marijo Batinović, Stipe Čember, Ivan Goluža, Pero Jakić, Petar Jakić, Petar Govorko, Mato Mustapić, Tonći Jerković i Jozo Rastočić.

GALA HOME 740px

U svom kratkom obraćanju Gabrić se osvrnuo na proteklo vrijeme podsjetivši na sve realizirane projekte za njegova mandata na čelu grada, te je posebno istaknuo žal za nedovršenim Projektom Jadran 2 kojeg je aktualna gradska vlast stopirala, kazavši da Metković nikada neće dobiti kolektore za otpadne vode. “Uloženo je mnogo truda, previše odlazaka u Zagreb, previše kucanja na mnoga vrata, da bi se dogovorio projekt u koji bi s uloženim nepovratnim sredstvima GEF-a građane Metkovića stajao samo 30 posto stvarne cijene. Projekt bi kreditirala Svjetska banka, dok bi građani Metkovića svojih 30 posto doprinosili, kao i do sada kroz račun za komunalije u visini od 2,5 kune mjesečno”, rekao je Gabrić, istaknuvši “kako mu je najviše žao što je sav taj trud proglašen kao najnepovoljniji za građane Metkovića, a sredstva namijenjena od GEF-a biti će dodijeljena vjerojatno za razvoj nekog grada u Istri“, – zaključio je Jambo.

 

hss-metkovic-3

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM – 740px

Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Sirnica Uskrs 300×250
SNJEŽANA ĆUŽE 300px

Najčitanije