Ostanimo u kontaktu
LPG Narona MAXMART Opuzen
GAZ Benz 1200x400px
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl1
JURA SHOP – AKCIJA Vikend Sl2

EUROPARLAMENTARNI IZBORI

Savez za Hrvatsku predstavio svoj program

Objavljeno prije

DSC_0741

Sinoć je u Gradskom kulturnom središtu Metković, u sklopu predizborne kampanje za Europski parlament, skup održao Savez za Hrvatsku. Predvođeni prof. dr. sc. Milanom Kujundžićem o svom programu za predstojeće izbore govorili su kandidati s liste Zlatko Gregov iz Obiteljske stranke, mr. Željko Cvrtila iz Akcije za bolju Hrvatsku i Marko Lukić iz Zavjeta za Hrvatsku.

Savez za Hrvatsku okuplja osam manjih stranaka (HZ, HRAST, HSP, A-HSS, HDSSB,OS, ABH-ZZH) koje su se našle pod zajedničkim sloganom Biraj dobro za svoju djecu. Pa su tako više govorili o unutarnjim problemima nego o izbornom programu, za kojeg su naglasili da u svojim redovima imaju podosta stručnjaka koji će se, ako oni budu izabrani, pozabaviti svim ključnim pitanjima, krenuvši od gospodarstva i nezaposlenosti, pa do poljoprivrede i svih drugih posrnulih resora.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740

Skup u Metkoviću imao je naglasak na prvu trećinu utakmice, odnosno Europarlamentarne izbore, dok su druge dvije trećine za njih Parlamentarni izbori i izbori za predsjednika Republike Hrvatske. Iz tog razloga su svi govornici pozivali na jedinstvo hrvatskog naroda, i da putem jedinog demokratskog načina, a to su izbori, izvuku Hrvatsku iz duboke krize.

Uz kandidate s liste govore su održali i geostrateški analitičar i bivši načelnik glavnog stožera HV-a Davor Domazet Lošo i predsjednik Obiteljske stranke Mate Knezović.

Sveznalica 7400xXpx
Nastavi čitati

ZAVRŠENO ASFALTIRANJE VIDA

Završetak radova na uređenju prometnica u Vidu gradonačelnik Milan prokomentirao: ‘Obećano – ispunjeno!’

Objavljeno prije

U utorak, 4. lipnja, završeni su radovi na uređenju prometnica u prigradskom naselju Vid, vrijedni gotovo pola milijuna kuna.

Završetak radova gradonačelnik Dalibor Milan je prokomentirao:

– Gotovi su radovi na pojačanom održavanju cesta u naselju Vid. U Ulicama Hrvatskih mučenika, Strana i Gradina izvršili smo pripremne radove, proširili i rekonstruirali asfaltni sloj ceste, sveukupno u dužini od otprilike 700 metara.
Vrijednost radova iznosi oko 450.000,00 kuna s PDV-om i prvo je veće ulaganje u ceste u Vidu nakon niza godina i lažnih obećanja.
Obećano – ispunjeno, – rekao je Milan putem svoje fb stranice.

ULTIMATE SPORTS GYM Grupni trening – 740
Nastavi čitati
Pekarstvo Metkovka – Kolači
SNJEŽANA ĆUŽE Biseri 300px

Najčitanije